Black Fridayn parhaat tarjoukset!

NUDE

Tarjoushaukoille tänään koittaa ilon päivä! Nyt vietetään nimittäin mustaa perjantaita, joka on Amerikassa yleinen kauppojen tarjouspäivä. Joulusesongin alkamisen kunniaksi myös nettikaupat ovat pullollaan superhyviä alennuksia ja onneksi black friday on rantautumassa nyt myös Suomeen. Ajattelin laittaa tänne esille muutaman hyvän ja mielenkiintoisen tarjouksen. Toivottavasti saatte tarpeellisia vinkkejä :) Huomaathan, että tarjoukset ovat voimassa vain tämän tai muutaman päivän ajan!

Parhaimmat alennukset löytyy nyt ehdottomasti LookFantastic.comista. Tässä niistä vain muutama: Jurliquesta -30 % koodilla JURLIQ30, Korresin tuotteista -30 % koodilla KOR30, GlamGlow-supernaamioita 3 2:n hinnalla,  Kérastasen tuotteista -20 % plus ilmainen lahja kahden tai useamman tuotteen ostajalle, Moroccanoil-tuotteita vaihtelevin alennuksin, bareMinerals-tuotteista jopa -25 % ja Real Techniquesin tuotteita vaihtelevin alennuksi.

EDIT: Benefitin tuotteita ei valitettavasti voi ostaa LookFantasticista Suomeen :(

Itse tilasin juuri vähän aikaa sitten Sigmalta muutaman siveltimen. Vielä ne eivät ole saapuneet, joten kärsimätön joutuu vielä kärvistelemään. Tänään SigmaBeauty.comista saa kaikista tuotteista -20 % hinnasta pois koodilla CM2014!

Kuten mainitsinkin, myös suomalaisissa nettikaupoissa on huomioitu musta perjantai, mutta tarjoukset eivät ole mitään päätä huimaavia. Bangerhead.fi-nettikaupasta saa koodilla BLACK20 esimerkiksi -20 % alennusta Bangerheadin omista tuotteista, hajuvesistä sekä -40 % L'Oréal Professionnel -hiustenhoitotuotteista.

Pretty.fi:stä löytyy myös muutama hyvä helmi jopa yli -50 % alennuksella ja sehän sopii varsinkin niille, jotka eivät halua tilata kosmetiikkaa ulkomailta. Esimerkiksi e.l.f:n tuotteita, Joico K-Pak Color Therapy Gift Box sekä Coastal Scentsin ja Real Techniquesin siveltimiä löytyy sivuilta hyvin alennuksin!

EDIT: Sain äsken käsiini koodin myös Feelunique.comiin! Koodilla Cyber15 saat -15 % kaikesta! :)

Joko iskee mustan perjantain shoppailuhulluus? ;)

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Kommentit

Marjo (Ei varmistettu)

Siis saako sigman tuotteisiin myös ilmaisen toimituksen tänään? Sydänsillmäemoji :D

K (Ei varmistettu)

Benefittiä ei voi noilta sivuilta tilata Suomeen. :(
Lookfantastic: Please note - Benefit is available to customers in the UK only.
Feelunique: Due to shipping restrictions, this product is not available in Finland.

Erika Naakka
NUDE

Ainiin! Munhan piti tarkistaa toi :/ Pahoittelut

kaa86 (Ei varmistettu)

KYLLÄ ISKI :D beautybay.comissa anastasia beverly hillsin tuotteet -20% ilmasella postituksella. Esim. dipbrow 9 EUROA. Jeesus, oon joululahjani saanu :D

Erika Naakka
NUDE

Argh mulla ei toiminut Beautybay.com aamulla!

kaa86 (Ei varmistettu)

Jo itekki tappelin sen kanssa 3 tuntia enneku sain tilausen tehtyä :D oli pienessä juntturassa koko päivän, enkä ihmettele

Janet (Ei varmistettu) http://www.my-fantazya.bogspot.fi

MIksi, voi miksi mun kommentit ei tule läpi. Mä en vaan käsitä. Olen vaikka kuinka moneen postaukseen kirjoittanut, mutta ei. Mua aina boikotoidaan :D Josko tää vihdoin tulis läpi...
Mutta siis joo, piti sanomani että mä tein hyökkäyksen kanssa Beautybayhin...OMG, loppusumma pyörryttää vieläkin :D

Siiri (Ei varmistettu)

Hyviä vinkkejä, mutta mitä, miksi mä en löydä FeelUniquesta mitään Benefitiä? Varmaan jokin häiriö mun omassa päässä, mutta Benefitiä ei enää löydy! Siis normihintaisistakaan!?

Kommentoi