Cailap-ihanuutta!

NUDE

Aika moni teistä on varmasti törmännyt näihin kirkkaan turkooseihin siveltimiin Sokoksissa eri puolella maata. Väriläiskät ovat Cailap by Mariela Sarkima -sarjaan kuuluvia meikkityövälineitä ja meikä sai niitä vähän aikaa sitten testiin. Innolla odottamassani paketissa oli kaksi settiä uusia Like a Pro -siveltimiä sekä meikkisieni. Mähän olen tunnetusti aikamoinen sormimaalailija, eikä mun sivellinkokoelma ollut muutamaa hassua sutia suurempi. Olin siis todella iloinen tästä paketista ja olen nyt onneasta soikeana maalaillut kasvojani oikeilla välineillä :)

Toisessa sivellinpaketissa oli meikkivoide-, poskipuna- ja viuhkasivellin. Meikkivoidesivellin on leveä ja ihanan pehmeä ja sillä on hyvä levittää meikkivoiteita. Pyöreä Pompom-poskipunasivellin tekee punatusta alueesta juuri oikean kokoisen. Viuhkasiveltimestä olin erityisen innoissani, sillä meikkaaja-ystäväni Samu oli juuri kehunut sen maasta taivaaseen. Tällä voi helposti tehdä varjostuksia tai korostuksia kasvoille ja tämä sopii hyvin myös aurinkopuuterin levitykseen! Like a Pro Face -sivellinsetin hinta on 44,90 euroa.

Toinen paketti sisälsi häivytyssiveltimen, vaahtomuoviaplikaattorin ja rajaussiveltimen. Häivytyssiveltimestä tuli heti uusi lempparini. Olen jo tosi kauan etsinyt hyvää häivytyssivellintä, mutta kaikki ovat olleet joko väärän muotoisia tai liian kovia ja teräviä. Tämä on juuri sopiva ja esimerkiksi luomivaon varjostus hoituu helposti. Myös leveä vaahtomuoviaplikaattori tuli tarpeeseen, kun siskoni varasti edellisen! Senkin.. Ehkäpä mä nyt vihdoin siirryn sormilla levittämisestä ihan oikeaan luomuvärin levitysvälineeseen :D Taivutettu rajaussivellin on aika mielenkiintoinen väline. Myös tätä meikkaaja-Samu kehui ja nyt ymmärrän miksi. Taivutettu pää auttaa rajauksen tekemisessä tai eyelinerin levittämisessä, koska käsi pysyy vakaana ja luonnollisessa asennossa. Suosittelen erityisesti niille, joilla on vaikeuksia siistin ja tasaisen rajauksen tekemisessä! Like a Pro Eyes -paketin hinta on 19,90 euroa.

Ja viimeisenä meikkisieni, jonka nimi on osuvasti The Sponge. Erikoisuutena tässä on se, että sienessä on kaksi erilaista pintaa. Toisella puolella on tavallinen kumimainen puoli esimerkiksi meikkivoiteiden levittämiseen ja toisella puolella on ihana samettinen pinta puuterin levittämiseen. Kätevää! Hintaa tällä sienellä on 3,90 euroa.

Cailap by Mariela Sarkima -siveltimet on valmistettu synteettisestä karvasta (JES! <3) ja niiden hinta-laatu-suhde on ehdottomasti kohdallaan. Sarjaan kuuluu kuusi erilaista settiä, kaksi meikkivälinettä ja kuusi erikseen myytävää sivellintä. Sarjan tuotteilla jokainen voi koota itselleen sopivan arsenaalin meikkaamiseen :) Kehotan tutustumaan!

Ja hei, käykää ihmeessä vielä tsekkaamassa meikkaaja-kampaaja Mariela Sarkiman ajatuksia tämän sarjan tekemisestä hänen omasta blogistaan. Kaikkien settien hinnat ja muuta lisätietoa löytyy täältä: Cailap.fi.

Ihanaa uutta vuotta vielä kaikille lukijoille! Mä aion pyhittää tämän vuoden hyvälle ololle, kauneudelle ja bilsalle, tietty ;) Uusi vuosi ja uudet blogikujeet!

Kommentit

Peaches (Ei varmistettu) http://cukieripieprz.blogspot.com/

I love your nails, so gorgeous!

Erika Naakka
NUDE

thaaaanks :)

Tiia (Ei varmistettu) http://www.lillivoitto.blogspot.com

Ai miten ihanan värisiä nuo siveltimet!

Kommentoi