Cannesin kauneimmat kampaukset

NUDE

Parhaillaan käynnissä olevat Cannesin elokuvafestivaalit ovat yksi kevään kohokohtia, kauneusbloggaajan näkökulmasta ainakin ;) Vielä tämän viikon käynnissä olevat juhlat ovat yhtä kauneuden juhlaa, kun Hollywood-tähdet esittelevät kevään trendimeikit ja -kampaukset. Tässä muutama tähän asti nähdyistä ihanista kampauksista, joista voi napata inspiraatiota vaikkapa valmistujaisjuhliin.

Sliipattua: Charlize Theronin kampaus on klassisen kaunis ja sopii lyhyemmällekin tukalle. Ihanat Hollywood-laineet tuovat mielenkiintoa muuten yksinkertaiseen nutturakampaukseen. Banaaninutturoita on näkynyt festivaaleilla jo roppakaupalla. Muotikampausta kokeili supersliipattuna myös Cheryl Fernandez-Versini.

Ponnarimestari: Rooney Maralla nähtiin supersuosittu puoliponnarikampaus. Yllättävä valinta juhliin, mutta Mara tyttömäiseen tyyliin se toimii aivan täydellisesti! Iltatilaisuudessa näyttelijättären hiukset olis sidottu hauskalle sykerölle. Näitä kampauksia voisin kokeilla itsekin!

Varman päälle: Letityksellä ei voi tänä keväänä mennä mönkään. Poppy Delevingnen lettisykerö on boheemi ja keskijakauksen ansiosta moderni. Ranskanletit sopivat täydellisesti niin kesän hääjuhliin kuin festareillekin. Sienna Millerin ranskiskampaus on ehdoton suosikkini ja kesäinen meikki on napakymppi!

Mikä on teidän suosikkikampauksenne? :)

Kuvat: All Over Press

Kommentit

Pirkon Paletilta (Ei varmistettu) http://pirkonpaletilta.purkkimafia.fi

Mä aion tänä kesänä luottaa juhlissa lettikampauksiin, joihin haluan ehdottomasti lisätä aitoja kukkia! :)

luuli (Ei varmistettu)

miten saa tollasen keskijakauksen kuin tossa puoliponnarissa jos laittaa hiukset kii ylös :D ei koskaa onnistu :/ hiukset menee aina automaattisesti ilman jakausta...

Erika Naakka
NUDE

Hiukset täytyy vain olla vetämättä suoraan taakse. Ikäänkuin sivuilta taakse :)

(Ei varmistettu)

Hei! Olisin kysynyt mielipidettäsi Anastasia dipbrow pomadesta. Oletko käyttänyt muita sävyjä kuin taupea ? Itse painin taupen ja blondin välillä (ja taitaa siellä olla sellainenkin kuin ash brown, kääk :D). Minulla on maantienharmaat hiukset joissa vähän kellertävää, eli sellaiset perus suomalaiset hiukset. Kulmani ovat hitusen tummemmat kuin sinulla, tai mulla on aika tuuheat kulmat, eli voi olla että sekin tekee sitä tummuutta vähän enemmän. Jos olet käyttänyt blonde- sävyä, miten se eroaisi taupesta? Olen kuullut myös, että blonde sävy ei ole läheskään niin keltainen kuin kuvissa, joten on tosi vaikea sitten arvioida, mikä olisi hyvä. Kiitos jos osaat auttaa :D

collinedelapaix

Onpas Cherylin hiuksissa hauska liukuväriefekti päälaelta niskaan! En ookkaan ehkä ennen nähny tuollasta tricoloritukkaa :D

Omat ääneni menee myös Siennalle, niin lettien kuin meikinkin osalta.

pretty classy (Ei varmistettu)

Varsinkin Rooneyn kampaukset ihastuttavat! :) Tämän postauksen useat kirjoitusvirheet tosin vähän häiritsevät, mutta eiköhän tämä ollut vain poikkeustilanne edellisten postauksien korkeasta tasosta päätellen.

Erika Naakka
NUDE

Useita?! Mä löysin vain kaksi ja nekin "vain" yhdyssanavirheitä :D

Kukka (Ei varmistettu)

Leteistä puheen ollen, huomasin tänään mainoksen BaBylissin Twist Secret -letittäjästä. Kuvien perusteella tekee aivan huippuihania lettejä eikä hintakaan ollut ihan älytön. Onkohan kukaan kokeillut, toimiiko oikeasti, onko helppo käyttää?

Kommentoi