Carrie-inspiraatio silmämeikissä

NUDE

Sinkkuelämää-sarjan Carrie se vaan inspiroi, niin kampauksien kuin meikinkin osalta. Kun eilen kerroin, kuinka pastellikynnet tuovat mukanaan kevään, ajattelin koklata pastellia Carrien tapaan myös silmämeikissä. Mitä mieltä teikäläiset on tällaisesta kevät/kesämeikistä? :)

Tässä silmämeikissä en käyttänyt mitään sen ihmeellisempää, kuin IsaDoran valkoista Inliner Kajalia sävyssä 50 Satin White ja GOSHin Velvet Touch -kajalia sävyssä Blue Lagoon. Aloitin rajauksen levittämällä pohjalle ensin valkoista kajalia kirkastamaan ja vaalentamaan sinistä sävyä. Valkoisen rajauksen päälle levitin sitten turkoosia GOSHia. Ja vielä kun olisin yhtä ruskettunut, kuin Carrie! Noh, kesää odotellessa ;)

Follow me / Seuraa blogiani Facebookissa ja Blogilistalla tai Bloglovin’:ssa!

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Minusta tämä on kiva tyyli, sopii sellaisille kuin minulle, jotka eivät välttämättä uskalla vetää koko luomea kirkkaalla värillä. :)

Erika Naakka
NUDE

niinpä! tällaisella rajauksella uskaltaa kokeilla kaikenlaista :)

*AnnaK* (Ei varmistettu)

Tosi raikas! Tuota valkoista kajalia värikkään alla täytyy ehdottomasti itsekin kokeilla.

Erika Naakka
NUDE

joo, ajattelinkin huomenna laittaa tänne ohjeet siitä, mihin kaikkeen valkoista kajalia voikaan käyttää ;)

tintti (Ei varmistettu)

Laitatko samaan postaukseen hyviä valkoisia kajaleita? Nimimerkillä taitaa tulla ostosreissu jo tämän postauksen ansiosta :D

Elena / Kauniimpi maailma (Ei varmistettu) http://kauniimpimaailma.blogspot.fi

Onpa ihana meikki, täytyy kokeilla itsekin! Miten en ole ikinä älynnyt vaalentaa ensin sitä turkoosin rajauksen pohjaa, ja sitten olen ihmetellyt, miksei siitä tule kirkkaanväristä ;P

Jasmin (Ei varmistettu)

Tämä on niin ihanan helppo tapa piristää ilmettä arkena, kun ei ole aamuisin aikaa meikkailla. Olen hyödyntänyt samanlaista tekniikkaa tässä alkuvuoden mittaan, mutta pitänee hankkia myös näitä raikkaampia värejä kokoelmiin! Postauksia odotellessa siis :)

Kiira (Ei varmistettu) http://www.lovefall2014.blogspot.fi

Moikka,
jos et ole jo tehnyt postausta ysäri meikistä niin toivoisin sellaista :)
Varsinkin 90-luvun alku ois kiva tai jos sinulla on antaa vinkkejä postauksista, joissa on siihen suuntaan hiuksia ja meikkiä. Tulossa olisi ysäriteemabileet ensi viikolla ja vinkkejä kaivataan kipeästi. Oon ihan hullaantunut sun blogiin <3

Emmi (Ei varmistettu)

Paremmin sopii sulle kun Carrielle! Sillä näyttää jotenkin kököltä, mutta sulla ihanan pirtee ja kesäinen :) Tykkään

Julle (Ei varmistettu)

Oiii ihana tämä Carrie -inspis! :)

Hei oisitko voinut tehdä kattavan meikkitutorialin kevään YO-juhliin? Lakki pitäisi saada 1.6. ja kovasti pohdin, että millaisen meikin tekisin? Mekkoni on turkoosi, minulla on vaaleat hiukset ja vihreät silmät.
Kiitos! :)

Emma H (Ei varmistettu)

Hei oisko mahollista saada carrie-hiustutoriaalia, eli miten saataisiin aikaan sellainen jättimäinen kiharapehko!:) hyvää pääsiäistä!:)

Anna (Ei varmistettu)

ihanan näkönen mut jotenki musta näyttää niikun toi turkoosi "söis" tai vaalentas sun silmien omaa värii mut saatan olla väärässä ;)

Kommentoi