Cloud 9 -odotusta

NUDE

Hui, nyt mä sen tein! Tilasin nimittäin eilen illalla Cloud Nine -suoristusraudan Verkkokauppa.comista vanhan suoristusrautani tilalle. Kiitos kaikille tuohon RIP-postaukseen hyviä suokkarivinkkejä antaneille, niitä todella kaivattiin :) Nyt vaan jännittämään, millaisen vempeleen se postimies tuo tullessaan ja koska..

Kommentit

maura (Ei varmistettu)

Haha mul lähti eilen kans sama tilaus verkkokauppa.comiin :) Pitkän vertailun ja varsinkin tänne sun blogiin tulleiden suositusten perusteella oli pakko tilata! Innolla odottelen myös! :)

Erika Naakka
NUDE

heheei no sit me ollaan samiksii kohta! kuinkakohan kauan tota tilausta saa odottaa..

Ida (Ei varmistettu)

Heii, paljonko toi makso? (:

maura (Ei varmistettu)

toivotaan että tulis nopeesti! 129,90 e makso..

Erika Naakka
NUDE

hei, kiitti kun vastasit tuohon hinta-kysymykseen :) joo tosiaan, toivotaan, että tulee nopeesti. ihan kun olisin nähnyt sivuilla, että ne on loppuunmyyty ja uusia tulee ties koska. voi olla, että näin väärin. pitää varmaan kysyä sieltä, että mikä on tilanne. en jaksa oottaaaaa!

Heli (Ei varmistettu)

Miks ihmeessä et ostanu ghd-rautaa!! Sitä ku niin halusit! Maahantuojalta niitä olis saanu ostettuu 80e kappalehintaan:)

Erika Naakka
NUDE

koska niissä ei ole lämpötilansäätöä. meikät tukka palais poroks alta aikayksikön, jos laittaisin siihen 200-asteisen raudan kiinni :/

Emilia (Ei varmistettu)

Hei onko tuolta verkkokauppa.comista tulevat raudat aitoja rautoja? ettei vaan feikkejä? itse kanssa kovasti haluaisin tuon cloud nine muotoiluraudan :)
sulla on muuten maailman ihanin blogi, oon niin koukussa ja ootan aina innolla uutta postausta! :)

Erika Naakka
NUDE

no tähän en osaa vastata. kuka sen nyt ikinä tietää onko ne aitoja vai feikkejä? toivon ainakin ostavani aidon :D

ragdoll (Ei varmistettu)

Monessako suomalaisessa kaupassa on nähty muita feikkejä tuotteita? En ainakaan itse missään nähnyt. :) kyllä täällä myyntiä valvotaan sen verran hyvin..

Kommentoi