Cold Smoky - IsaDora Moon Rock

NUDE

Viime viikolla hehkutin IsaDoran uutuuspalettien tai oikeastaan kaikkien IsaDoran luomivärien mahtavaa pigmenttipitoisuutta (postaus). Kahdesta saamastani uutuudesta kylmempi 04 Moon Rock -paletti on iskenyt meikäläiseen ja päätin heti toteuttaa yhden silmämeikin käyttäen ainoastaan tätä palettia.

Tämän silmämeikin kaava on hyvin perinteitä noudatteleva: vaaleimpia sävyjä levitin silmäluomen sisä- ja keskiosiin ja tummemmilla sävyillä toteutin ulkonurkan ja alaluomen varjostukset sekä rajauksen. Rajaussävyksi paletin tummanharvaa oli ehkä aavistuksen liian vaalea ja meikki olisikin kaivannut vielä pikimustaa kajalia.

Innostuiko joku jo kenties hankkimaan paletin itselleen? :)

// I accidentally fell in love with IsaDora's new Moon Rock palette. These are not the kind of shades I normally use but somehow this cold combo just works. I made this makeup just with this palette and I'm so pleased with the amount of pigment these new palettes have!

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

Hnsu (Ei varmistettu) http://hassutellen.blogspot.fi

Vitsi mitkä värit! Mulle tuli muuten mieleen ihan Tarja Turunen tosta ekasta kuvasta...

Sitten aiheeseen liittymättömästi... Koira söi peitepuikon ja nyt olen kriisissä. Minkä ostaisin tilalle kun haluaisin löytää jonkun uuden hyvän? Kukkaroystävällinen, mutta peittää sekä näpyt että silmänaluset. Kaikki vinkit ois kultaa!

Erika Naakka
NUDE

Kokeilisin Make Up Storen uusia peitepuikkoa (nimeä en muista, mutta myyjä osaa varmasti neuvoa). Itse en juuri käytä peitepuikkoja vaan silmien alle Clinique All About Eyesia ja näppyihin Urban Decayn peiteainetta :)

Ainolaura (Ei varmistettu)

Hei ! Osaisitko suositella hyvää suoristusrautaa, joka olisi noin 0-100€ rajoilla

Erika Naakka
NUDE

Jos GDH:hen ei halua panostaa, niin esimerkiksi Remingtonilla on hyviä suoristurautoja :)

Kommentoi