Davines Alchemic Conditioner

NUDE

Nyt esittelen siis sen ihmeaineen, josta eilen jo vihjailinkin. Kyseessä on siis Davinesin Alchemic Conditioner -värihoitoaine (sävy Red), jonka sain vähän aikaa sitten testiin blogin kautta. Yritin keräillä rohkeutta pari viikkoa, mutta en siltikään uskaltanut värjätä omia hiuksiani. Kokeilin tätä siis pidennyshiuksieni latvoihin ennen Lady Gagan keikkaa ja olin super-tyytyväinen lopputulokseen!

Alchemic Conditioner on siis sävyttävä hoitoaine, jota ei periaatteessa ole tarkoitettu hiusten värjäämiseen vaan omien värjättyjen hiusten sävyn ylläpitämiseen. Se sisältää runsaasti väripigmenttejä sekä hoitavia ja suojaavia maitoproteiineja. Hiukset jäävät käsittelyn jälkeen todella sileiksi ja pehmeiksi. Hoitoainetta käytetään shampoopesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 5-8 minuuttia hiuksen laadusta ja halutusta värivoimakkuudesta riippuen. Itse pidin hoitoainetta pidennyshiuksissa ehkä juuri ja juuri 3 minuuttia ja tulos oli silti näin kirkas! Tämä saattaa johtua siitä, että pidennyshiuksia on käsitelty paljon, pinta on huokoinen ja hius imee väriä itseensä kuin sieni. Eli jos hiuksesi on todella käsitellyt, en suosittele unohtamaan tätä tukkaan puoleksi tunniksi! Jos haluat todella voimakkaan värituloksen, levitä tätä kuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia.

Vielä en ole kokeillut, mutta uskoisin, että väri haalistuu pesussa ja parilla pesulla saisin omista pidennyshiuksistani ihanat hattaranpunaiset :) Ja ehkäpä vielä joskus uskallan kokeilla tätä omaankin kuontalooni (kannustusta kaivataan)! Davines Alchemic Conditioneria saa kampaamoista (kampaamot voit etsiä täältä: www.davines.fi) ja se maksaa noin 28 euroa.

Ps. huomasin muuten äsken, että myös meikkaaja-kampaaja Mariela Sarkima on kirjoittanut omassa blogissaan Davinesin väreistä :)

Kommentit

Tanja (Ei varmistettu) http://rintessa.blogspot.fi/

Miksi sä aina kerrot kaikista siisteistä tuotteista, joita rupee sit tekemään mieli, vaikka loppu peleissä niitä ei todellakaan tarttis! :D Kävin jo taas ostamassa H&M:ltä ne klipsipidennykset pinkkinä (nehän oli oikeastaan parempilaatuiset kuin kuvittelin) ja eilen piti sit saada Tangle Teezer :D Jospa mä nyt jotenki ohittaisin tän pinkkilatva-villityksen...
Jännä kyllä ku tuntuu et sulla on jotenki samanlainen maku ku mulla, et monet sun esittelemät jutut kolahtaa heti :) Toisaalta hyvä juttu, mut toisaalta huono ku yllyttää tällasta mainonnan orjaa :D

Erika Naakka
NUDE

Hehe pitäis sit varmaan vaihtaa alaa biologiasta mainontaan :D Mut hei Tangle Teezer on ihan must! Ja on kyl tääki ;)

Tanja (Ei varmistettu) http://rintessa.blogspot.fi/

Joo, oot selkeesti nyt ihan väärällä alalla :D Ei muuta ku jonkin kosmetiikkajätin markkinointiin töihin tai kauneuskonsultiksi tai jotain ;)

Tanja (Ei varmistettu) http://rintessa.blogspot.fi/

Ja hei kokeilepa ehdottomasti tota väriainetta omiin hiuksiin ja kerro sit et lähtikö se ikinä pois! :D Sitten mut varmaan vois jo ylipuhua ostamaan iteki tollasen :D

Peaches (Ei varmistettu) http://cukieripieprz.blogspot.com/

How wonderful blog is this! I love it :-)

Erika Naakka
NUDE

Thank you sooooo much :) It's great to have positive feed-back!

Mariela (Ei varmistettu) http://www.marielasarkima.com

Moikka Erika! Kyllä vain, pinkkiä "ihmiskokeilua" tuli tehtyä koko viime kevät... Käytin itse Davinesin orgaanista suoraväriä testailuun (myydään ainoastaan kampaajille salonkikäyttöön), mutta olen lukenut tosi paljon positiivisia kommentteja ja arvioita tuon suoravärinaamion toimivuudesta! Ja erinomaisen nerokas idea testailla ensin pidennyshiuksiin, ennenkuin lähtee värjäilemään omia kutreja. Ihanaa viikonloppua! :D

Erika Naakka
NUDE

Heippa Mariela! Muistankin sun pinkit hiukset Aussie Blog Awardseista :) Mä tosiaan vielä keräilen rohkeutta koko pään naamioimiseen, mutta kyllä mä sen vielä joskus teen! Toivottavasti tämä suoravärinaamio riittää siihen. Ihanaa viikonloppua myös sinulle, olet inspiraation lähde :)

Mariela (Ei varmistettu) http://www.marielasarkima.com

:) :) :) Toivottavasti törmätään pian jossain, niin voidaan vaihtaa vinkkejä livenä! ;)

Mirette (Ei varmistettu) http://haikumotorik.blogspot.com

Tuli kyllä todella herkun väriset :P Harmi että toi tuote on noin kallista että ei varmana itse kyllä tule ostettua :(

Kurki (Ei varmistettu)

:c mistähän voisin tällaista saada? davinesin sivuilla ilmoitettiin eräässä kaupunkimme kampaajassa olevan davinesin tuotteita, mutta eipä ollut!

Erika Naakka
NUDE

Höh, no mitä ihmettä.. Eikö he olisi voinut tilata Davinesia kampaamoonsa? Kannattaa kysäistä.

Kommentoi