Demi Lovato -meikkivideo!

NUDE

Nyt vihdoin julkaistiin jo vähän aikaa sitten tekemäni videotutorial Demi Lovato -meikkiin. Videolla opetan myös vähän tarkemmin silmänrajauksen teon nestemäisellä eyelinerilla :) Iltalehden videota pääset katsomaan tästä linkistä. Check it out! ;)

Seuraa blogiani Facebookissa ja Blogilistalla tai Bloglovin’:ssa!

Kommentit

Shona (Ei varmistettu)

Kiva meikki, mutta videossa vähän häiritsi tuo random-editointi. Olisi ollut kiva, kun esim. luomivaon varjostukset olisi näytetty kunnolla, eikä leikattu puolen sekunnin jälkeen. Nyt jäi ihan näkemättä, millä/miten luomivärit häivytettiin :S myös rajauksen teko olisi ollut kiva nähdä vähän pidemmin. Ymmärrän kyllä että video haluttiin varmaan pitää lyhyenä, mutta oli pakko huomauttaa näistä, ja rakentava palautehan on aina hyvästä eiks? :)

rosay (Ei varmistettu) http://www.rosay-newday.blogspot.com

joo, meikki oli tosi hieno ja aurinkopuuteri näytti jotenkin sairaan hyvältä sun kasvoillas, koska olit osannut laittaa sen jotenkin tosi hyvin! muakin kyllä häirtisi, kun näytit kaikki niin lyhyesti... ei oikeastaan pystynyt 'oppimaan' mitään tästä videosta, koska et näyttänyt kunnolla miten häivytit luomivärisi, miten laitoit pohjan, miten kulmat, ripset, aurinkopuuterit, yms.. :)

Erika Naakka
NUDE

tarkoitus olikin näyttää vain silmämeikki ja vähän paremmin se rajaus :) mutta pistän palautetta eteenpäin iltikselle, he kun ton leikkasivat :)

Teemu Bling (Ei varmistettu) http://www.thingforthebling.com

Ihana Erika <3 Sun kameralle puhuminen on kehittynyt jotenkin ihan superpaljon! Tykkäsin videosta, samoin kuin siitä täällä jo ilmestyneestä kuvatutoriaalista!

Erika Naakka
NUDE

Kiitos :) Isä pitikin mulle ekan videon jälkeen sellaisen luennon kameralle puhumisesta, että aloin jo silloin kiinnittää siihen huomiota. Pois intonaatio! :D

Caprice (Ei varmistettu)

Itseäni jäi kiinnostamaan nämä kyseiseen sievään meikkiin käyttämäsi tuotteet. Erityisesti luomivärit ja huulipuna? Minkä merkkisiä ja mitä sävyä? :)

Kommentoi