Diego Dalla Palma ja RVB Skinlab

NUDE

Pääsin vähän aikaa sitten vierailemaan Helsingin Miira C Beauty Clinicillä, joka on Diego Dalla Palma -konseptimyymälä ja RVB-hoitola. Tässä ihanassa hoitolassa mulle tehtiin hieronta, kasvohoito ja meikkaus.

Heh, käviskö toi yllä oleva kuva muuten naked truth -otsikon alle? ;) Iho oli todella sileä ja heleä hoidon jälkeen ja olo oli kyllä rentoutunut. Kiireisen ja talvisen päivän jälkeen oli kuulkaas aikas ihanaa päästä lämmitetylle (!) sängylle hierottavaksi ja hoidettavaksi. Minulle tehty hoito kuului RVB Skinlab -hoitosarjaan, jossa jokaiselle asiakkaalle valitaan tuotteet tämän persoonallisuuden mukaan. Minun hoitoni oli tarkoitettu ulospäinsuuntautuneille ja harkitseville ja sen tarkoituksena oli mielen ja kehon aktivointi.

Oli hauskaa olla ensimmäistä kertaa jonkun muun meikattavana ja yllätyinkin positiivisesti mulle normaalisti vieraaseen meikkaustyyliin. Huulipunan sävy oli täydellinen, vaikka en varmaan olisi ikinä valinnut sitä itse itselleni! Diego Dalla Palma tuotteet ovat ainakin mun kokemuksieni mukaan erittäin laadukkaita ja toivoisinkin, että munkin meikkipussi sisältäisi tämän merkin tuotteita enemmänkin. Kiitos siis tästä ihanasta hemmotteluhetkestä Diego Dalla Palmalle, toivottavasti tällaisia juttuja pääsee joskus tekemään lisää ;)

Diegoa voi ostaa netistä ja eri kauneushoitoloista ja myymälöistä. Tarkemmat tiedot löytyvät http://www.diegodallapalma.fi/

Ja huomio huomio! Tänään on viimeinen päivä osallistua synttäriarvontaan, joten hopi hopi osallistumaan, jos et ole sitä vielä tehnyt! :)

Kommentit

Irene (Ei varmistettu) http://mademoisellepigalle.indiedays.com

Kyl on hienoi kuvii! ;)

Erika Naakka
NUDE

no kainy ku sää oot ne ottanunna!

Lila (Ei varmistettu)

Ihana! Satutko muistamaan, mikä sävy sun huulipuna tässä meikissä oli? Entä tiedätkö missä tuotteita myydään? Vielä kerran, näytät ihanalta näissä! Ihanaa joulun odotusta. :)

Erika Naakka
NUDE

Ainakin Stockalla :) Ja vitsi kun en tiedä mitä toi oli! Yritän selvittää. Samoin, ihanaa joulun odotusta myös sinulle :)

Tia (Ei varmistettu)

http://ddp.fi/jalleenmyyjat/ täältä löytyvät jälleenmyyjät diego dalla palma milano meikeille! :) (Stockalla tuotteita ei myydä)

laura (Ei varmistettu)

Ihanan kuulas meikki! Taitaa vaikuttaa naamahoitokin asiaaan :--) Nätti oot!!

http://meanwhileintre.blogspot.fi/

Erika Naakka
NUDE

Joo iho oli kyllä tosi kuulas sen jälkeen. Hih, kiitos :)

Diana (Ei varmistettu)

Ihana meikki! Huulipuna on tosiaan ihanan väristä, täytyisi varmaan itsekin laajentaa muihinkin väreihin, kun vain niihin tylsiin, lähes huulillani näkymätömiin väreihin, joita meikkipussi on jo täynnä... :)

Mikaela (Ei varmistettu)

Moi! Mikä kamera/putki sulla on käytössä? :)

Erika Naakka
NUDE

Tässä postauksessa oli käytössä siskoni Irenen Nikon D7000 ja putki taitaa siinä olla 35mm tai 50mm? Mulla sit taas on Nikon D5100 ja 50mm putki :)

Irene (Ei varmistettu) http://mademoisellepigalle.indiedays.com

Mulla oli 50-millinen

Kommentoi