Ei hyvältä näytä..

NUDE

Nimittäin kauneusbloggaajan kevät. Mitä nyt Style.comin ensi kevään ja kesän näytöskuvia vilkaisin, suurin meikkitrendi näyttäisi olevan über-luonnollisuus. Okei joo, onhan se ihanaa, että luonnollisuutta on alettu yhä enemmän arvostaa, mutta kertokaahan, mistä ihmeestä tämä bloggaaja repii ensi keväänä postausaiheensa!

Kommentit

Piuuy (Ei varmistettu) http://ffuckyeahhappy.blogspot.fi/

Jos luonnollisuus on in, niin kirjoita sie sitten siitä, miten erotut eduksesi tästä meikittömästä massasta :D Persoonallisia meikkivalintoja kehiin vaan! :> Luonnollisuus on tylsää.

Miia (Ei varmistettu) http://www.miikkulaisen.com/

Meille tavallisille ja ei niin luonnon kauniille ovat kyllä kaikki kauneusvinkkisi aina tervetulleita (muodista riippumatta). Kyllä ainakin tämä tyttö meinaa pistää kajaalit ja luomivärit kehiin vaikka kuinka muoti sanoisi muuta. :)

Erika Naakka
NUDE

no joo, enköhän mäkin pysyttele vielä tovin ainakin tuossa ripsarilinjassa ;)

bubbs (Ei varmistettu)

Jokaisella ylläolevalla tytöllä on aika vahvat, tummat kulmakarvat, blondeillakin. Ihotkin ovat aika puleeratun näköisiä. Luulen, että tuollaisen lookin täydellistäminen voi olla haastavampaakin, kuin värien sutiminen pitkin kasvoja :)

Maantienväristä, omaa hiusväriä takaisinkasvatellessa tämä luonnollisuustrendi tuntuu kyllä ilahduttavalta. Ei sillä, että kokisin tarpeelliseksi pysyä trendien aallonharjalla, vaan jottei joka paikasta tulvivat houkutukset muuhun osoittaudu kuitenkin liian voimakkaiksi..

erza (Ei varmistettu)

JEE. Ihanaa. Mun silmään noi naiset on kauniimpia kuin mitkään meikkinuket (mut ymmärrän sun ammattihuolesi). Vihdoin oon trendikäs ;) terveisin luomuna vuodesta 90...

ellieetyyli (Ei varmistettu)

Alat ehdottomasti kirjoittamaan siitä, miten naiset saavat näyttämään itsensä noin hehkeiltä ja freeseiltä ilman meikkiä, sekä myös siitä miten naiset saavat itseluottamuksen kohdilleen jotta voisimme olla käyttämättä meikkiä, hius ja ripsienpidennyksiä ym. kaikkea epäluonnollista. :) Itse käytän vain ripsaria ja voin kertoa, että ainoana tuotteena, siitä saattaa olla aika vaikea luopua. :D

Erika Naakka
NUDE

niinpä! nykyään on niin älyttömän yleistä käyttää ripsien- ja hiustenpidennyksiä, ettei tällainen luonnollisuus taida saada jalansijaa vielä pitkiin aikoihin. ainakaan täällä Suomessa. mutta ehkäpä mä alan yrittää vierottaa ihmisiä pois kaikesta keinotekoisesta ja siirtymään vähän luonnollisempaan lookkiin :)

iiina (Ei varmistettu)

hiuspostauksilla sitten keväällä ;) ja nyt kun pääsin aiheeseen- olisi mahtia jos pystyisit tekemään jonkin tutorialin tuosta keskimmäisestä letistä! just sopivan "matta" ja rento, mutta näyttää pysyvältä. itselläni tuppaavat "rennot" letit liukumaan järkyttävän näköisiksi..

Erika Naakka
NUDE

tuohon lettiin taitaa tarvita niin paljon rakennetta tukalta, että ei mullakaan ihan tuollaisena se pysyisi. ehkäpä, jos tukkaan laittaisi ihan älyttömästi kuivashampoota ja hiuspuuteria, tuollainen "rento" look voisi pysyä :)

Nude-postaukset Nude-blogissa (Ei varmistettu)

Mistä postausaiheet? No ainakin ihosta. Älkää vain väittäkö, että noiden mallien iholla ei ole tasoittajaa, värivoidetta, kuultoa yms. Mikäli kasvoilla ei ole meikkiä, joka kiinnittää huomion esim. silmiin, on entistä tärkeämpää häivyttää värivirheet ym., mikäli tuota katalogitason kaunista ihoa mielii saada. Siinä myös postausta kerrakseen, kun yrittää opettaa suomalaiset pois siitä tavasta, että peittää voi muullakin kuin entistä paksummalla meikkivoidekerroksella. :D

Erika Naakka
NUDE

totta! kuulas pohjameikki taitaa kyllä olla ensi kevään juttu. ja tietty tuuheat kulmakarvat ;)

Kommentoi