Eka ripsihuolto

NUDE

Useimmat ystäväni eivät "uskalla" ottaa ripsipidennyksiä, koska pelkäävät jäävänsä koukkuun. Sanon aina, että eihän niihin koukkuun jää. Aina niiden voi antaa tippua pois vaikka ensimmäisen laittokerran jälkeen. No nyt syön sanani ja lupaan, etten enää ikinä lausu mitään noin hullua. Minä olen nyt koukussa, kiitos Salon Cecilin Reetan! :D

Kävin edellisperjantaina ensimmäisessä ripsihuollossani Helsingin Kampissa sijaitsevassa Bio Sculpture -hoitolassa, jossa Reetta tekee joka toinen perjantai ripsiä. Tällä kertaa ripsiin laitettiin suorempaa ja vähän paksumpaa ripseä lisätuuheutta tuomaan. Nämä paksummat ripset ovat kyllä mun makuuni, lähinnä tuuheutta mä pidennyksiltä nimittäin haenkin :)

Ja sitten vielä pari alennus- ja arvontailmoitusta. Eli edellisessä ripsipostauksessa kertomani 20-prosentin alennus Bio Sculpturessa otetuista ripsistä on edelleen voimassa. Hinnaksi tulee siis 112 euroa :) Ajan voit varata soittamalla numeroon 044 277 9646. Lisäksi ajattelin ilmoittaa teille täällä omankin blogini puolella, että Reetalla on blogissaan ripsiarvonta. Palkintona siis ripset Helsingin Bio Sculpturessa ja osallistumisaikaa on 10.12. asti! Arvontaan pääset tästä :)

Ihanaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille! Pistäkääpä muuten postaustoiveita tulemaan, mun mielikuvitus on hetkellisesti hukkunut ;)

Kommentit

Millu (Ei varmistettu)

Hei. Olisiko mahdollista saada jonkinlaista postausta aiheesta, että miten saisi suhteellisen suorat hiukset ilman suosristusrautaa/muuta lämpölaitetta. Millaisia arkikampauksia itse yleensä suosit?

Erika Naakka
NUDE

Hei kiitos! Laitankin nämä heti ylös :) Ehkäpä joku "viikon arkikampaukset" -postaus voisi olla hyvä!

riitu (Ei varmistettu)

Hei! Voisikohan kakkumaskara olla hyvä postausaihe? En ainakaan muista nähneeni sellaista postausta blogissasi eikä hakemallakaan tullut tuloksia :)

Erika Naakka
NUDE

joo, kiitos! :)

mmiley (Ei varmistettu) http://chocorosa.blogspot.fi

Hei mäkin kannatan hiusten suoristuspostausta ilman lämpöä! Mulla on nimittäin luonnostaan semmoset aika tiukat laineet hiuksissa ja ois kiva kuulla jos olis mitään mahdollisuutta saada niitä edes ihan vähän suoremmiksi ilman lämpöä :) Ei todellakaan tarttis lopputuloksen olla mitään piikkisuoraa, mutta edes silleen vähä sileämpää ja no ei niin laineikasta ja laajaa :D

Anni (Ei varmistettu) http://loihtimo.fi

Hei, satuin huomaamaan sun kommentin tuosta hiusten suoristamisesta ilman lämpöä... Tää nyt ei ehkä suoraan vastaa kysymykseen, mutta Goldwellille on tullut reilu kuukausi sitten keratiinihoitokäsittely, joka silottaa hiusta ja hillitsee taipuisuutta. Mulla itellä on semmonen laineikas ja pörröinen luonnonkihara, ja mun hiuksiin tehtiin toi hoito kuukausi sitten ja sen jälkeen oon voinu jättää suoristusraudan käytön kokonaan, eikä ees kosteella ilmalla lähde hiukset taipuilee! Hiuksen laadusta riippuen tuloksen pitäis kestää jopa 5 kuukautta. Saas nähdä kestääkö. :-)

Mä en tiiä, mistä kaikista kampaamoista tota hoitoa vielä saa (paitsi meiltä tietty :-P), mutta tästä voi lukasta mun työkaverin kirjottaman postauksen aiheesta: http://www.loihtimo.fi/2013/10/kerasilk-keratin-treatment/

Joanna (Ei varmistettu)

No arvaappa vaan ku minäkin nyt haluaisin nuo ripset! Suosittele tänne pohjoseen (Ouluun) kans tommosia hyviä ripsienlaittajia ja ennenkaikkea hyviä kampaamoja niin minä menen!

P.S. Se Tresemmen lämpösuojasuihke on IHAN MIELETÖN!

Erika Naakka
NUDE

no voi ei, mä en kyllä tiedä Oulun kampaajista yhtään mitään :/ pitänee pistää joku kysely pystyyn ;)

Kommentoi