Ekaa kertaa kampaamo Saxcéssa

NUDE

Kuten aiemmin olen kertonut, luottokampaajani Johanna on siirtynyt Pin Up -kampaamosta kampaamo Saxcéhen Helsingin Viiskulmaan. Kävin siellä eilen ensimmäistä kertaa, kun Johanna vähän päivitti kuontaloani ja en voinut muuta kuin ihastella kampaamon upeaa sisustusta!

Tukkani vaati juurikasvun fiksauksen, vähän lisää vaaleutta keskipituuksiin, jotka olivat alkaneet punertaa ja tietysti jotain piti tehdä noille latvoillekin. Johanna tajusi tietysti heti sisään astuttuani homman juonen, eikä minun tarvinnut juuri toiveitani selittää. Tukka vain kuntoon, kiitos ;) Kuten olen aiemmin todennut, Johanna on ihan supertaitava värjääjä!

Hah, tuo ennen-kuva sai minulta melkein kahvit nenästä! En ollut edes tajunnut, kuinka huonossa kunnossa latvat olivat. Olin säästellyt Olaplexin kotihoitoainetta sen loppumisen pelossa ja tässä tulos :D Ostin nyt Olaplexia Saxcésta lisää ja tein Johannalle lupauksen olla laiminlyömättä hiusten kotihoitoa. En enää ikinä päästä niitä tuohon kuntoon!

Suosittelen siis edelleen lämpimästi Johannan (joka muuten on vastannut meikäläisen tukasta jo 3,5 vuoden ajan!) taitavia kampaajakäsiä. Ajan voit varata puhelimella tai netistä Saxcén varauspalvelusta.

Saxcé
Viiskulma, Tarkk'ampujankatu 20
00150 Helsinki
040 187 8987

jatka lukemista:

Video: muodonmuutos brunetesta blondiksi
Hiusten U-käännös
Suuri muodonmuutos blondista bruneteksi
Olaplex pintaa syvemmältä

Kommentit

Hnsu (Ei varmistettu) http://hassutellen.blogspot.fi

Heippa, mulla ois kiireellinen kysymys aiheen vierestä. Olin jo hankkimassa sitä Nyxin varjostus/korostuspalettia, mutta alkoi mietityttämään se sävyjen määrä (eikö yks tai kaks varjostusväriä riittäisi?) ja paletin fyysinen koko, joten osaatko suositella jotain pienempää varjostussettiä joka olis yhtä edullinen(voi korostustuotekin olla mukana mutta varjostus tärkeämpi)? Vai kannattaako vaan silti hankkia se Nyxin? :)

Erika Naakka
NUDE

Itse tykkään siitä paletista, koska siinä on myös tavallisia puutereita sekä sävy joka sopii aurinkopuuteriksi mukana. napit saa irti paletista eli ne voisi kiinnittää johonkin pienempään jos haluaa. koska yhtä hyvää, tai ainakaan yhtä esullista, palettia ei kyllä ole :/ Maybellinella on muutama puuterimainen paketti, jossa on varjostus ja korostusväri. itse en ole niiden fani mutta kannattaa tsekata!

Hnsu (Ei varmistettu) http://hassutellen.blogspot.fi

Okei, ehkä hankin sitten sen Nyxin. :) Ei tullut mieleenkään että parhaat napit voisi siirtää johonkin toiseen, mistähän sellaisia paletteja/rasioita(?) saisi johon napit voisi sitten siirtää...?

Erika Naakka
NUDE

No näitä ei varmaan suoraan saa mihinkään siirrettyä, mutta itse olen kuljettanut matkalla yhtä nappia mukana milloin missäkin purkissa, joka on ollut sopivankokoinen :) Ja tietysti sen metalli rasian voi vielä irroittaa ja kiinnittää Z-palettiin, joita saa ainakin Beautybay.comista :)

nnn (Ei varmistettu)

tuo mystinen "lovi" tuossa keskellä! Tiedätkö miksi latvat katkeilevat tuosta keskeltä, eikä tasaisesti kaikkialta?! muistaakseni karkkipäivän sannillakin on tuo "loviongelma" samoin itsellä. vaikka vaihtelee ponnarin paikkaa, kampaustyylejä ja yrittää pitää hiuksia kuin kukkaa kämmenellä......

Erika Naakka
NUDE

No sen ku tietäis! Luulin jo päässeeni siitä eroon mutta siellä se on taas. Tosin en ees muista koska mun tukka on viimeksi leikattu ja se on tässä välissä blondatukin eli en ihmettele että se siellä taas on. Invisibobblet on auttanut siihen eli varmaan kyse on ponnarista ja ehkä tyylistä, jolla teen suttunutturan. Eli jotenkin se sama kohta hiuksista kuluu koko ajan, muuta syytä en oo keksinyt!

Kommentoi