Ekologinen vaihtoehto – vaihtopäiset meikkisiveltimet

Sain jokin aikaa sitten mielenkiintoisen uutuustuotelähetyksen. Se mukana tuli Ecotoolsin Interchangeables -siveltimiä, jotka eivät ole mitään ihan niitä tavallisimpia meikkisiveltimiä. Ne ovat nimittäin vaihtopäisiä!

ecotools vaihtopääsiveltimet

Kuten varmasti jo tiedätte, luontoon päätyvä muovijäte on maailmassa suuri ongelma. Sitä yritetään taklata vaihtamalla muovi muihin materiaaleihin (mikä ei muuten aina ole se paras vaihtoehto, jos käytetyn muovin voisi vain kierrättää). Paras vaihtoehto olisi vähentää tuotetun materian määrää ihan kokonaisuudessaan ja siihen Ecotools on nyt tarttunut!

Ecotools Interchangeables -vaihtopääsiveltimet ovat ekologisempi vaihtoehto niille, jotka käyttävät montaa sivellintä meikin tekoon. Sivellinpaketin mukana tulee siis yksi tai kaksi vartta ja vaihtelevasti eri määrä sivellinpäitä. Saman paketin sivellinpäät sopivat kaikki yhteen varteen ja päätä on helppo vaihtaa meikkaamisen aikana.

ecotools vaihtopääsiveltimet

Olen aina tykännyt tosi paljon Ecotoolsin siveltimistä. Ne ovat aika edullisia ja lähes poikkeuksetta tosi laadukkaita. Sivellinpäät ovat synteettisiä eli siis vegaanisia ja ainakin mun makuun juuri sopivan karheita (mitä synteettiset siveltimet eivät aina ole). Jos mun pitäisi valita loppuelämäkseni vain yksi sivellinbrändi, se olisi Ecotools tai Real Techniques.

Olen testaillut nyt tuota Interchangeables-silmämeikkisivellinsettiä ja ainakin sen osalta tämä sivellinpäiden vaihto tuntuu tosi helpolta ja vaivattomalta. Pää irtoaa kätevästi vetämällä ja uusi pää kiinnittyy vain painamalla, jolloin se kliksahtaa paikoilleen. Tosin mietin sitä, löystyykö kiinnitys ajan myötä ja ehkä kierrettävät päät voisivat tässä mielessä olla kestävämpiä. Ehkä!

ecotools vaihtopääsiveltimet

Näitä varsia on kokoelmassa kahta eri kokoa eli kasvosivellinpäille vähän järeämpi ja silmämeikkisiveltimille kapeampi. Tuotteita Interchangeables-kokoelmasta löytyy yhteensä viisi.

Daily Essentials Total Face Kit* (20 e) sisältää pienemmän ja isomman varren, viisi erilaista päätä ja säilytyskotelon. Total Renewal Eye Kit* (18 e) -setissä on yksi varsi ja seitsemän siihen sopivaa silmämeikkisivellintä (tästä setistä oon tykännyt itse tosi paljon!).

Lisäksi kokoelmassa on yksittäinen Tapered Powder-puuterisivellin* (11 e) (mukana sivellinpää ja isompi varsi), isompaan varteen sopiva Flawless Buffer Head -meikkivoidesivellinpää* (8 e) ja Rounded Cheek Head -poskipunasivellinpää* (8 e), joka taas sopii pienempään varteen. Kaikki sivelimet löytyy mm. OletKaunis.fi-verkkokaupasta*.

ecotools vaihtopääsiveltimet

Tää on kyllä tosi hauska ja toimiva idea! Toivottavasti tällaisia tulisi nyt muiltakin merkeiltä enemmän. Uskon, että yhden varren taktiikkaan ollaan kyllä kääntymässä, sillä myös esimerkiksi Real Techniquesilta on tullut uusia kaksipäisiä siveltimiä.

Vaikka itselläni on kotona siveltimiä vaikka kuinka paljon eli tällaisille vaihtopäille ei välttämättä ole kotona kauheasti käyttöä niin ainakin tällainen setti on helppo ottaa mukaan matkalle, eikä pienet vaihtopäät vie meikkipussissa yhtä paljon tilaa, kuin kokonaiset siveltimet.

ecotools vaihtopää

Ja se mikä näissä Ecotoolsin vaihtopääsiveltimissä on vieläkin jännempää on se, että pahvisen pakkauksen voi istuttaa maahanJep, istuttaa. Pahvisessa pakkauksessa on nimittäin mukana siemeniä, jotka multaan istutettuna alkavat kasvaa villikukkia! Pakkaus siis tuottaa uutta elämää, ihanaa!

Pysy mukana: bloglovin’ + blogit.fi

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *