Elämäni hajuvedet

NUDE

Vaikka olenkin jo yli kaksi vuotta blogannut kauneudesta työkseni, yksi kauneuden osa-alue on minulle täysin vieras. Nimittäin hajuvedet. Vähän jopa hävettää myöntää, että olen käyttänyt samaa hajuvettä yläasteelta asti. The Body Shopin White Musk on yksi ensimmäisitä hajuvesistäni ja tällä hetkellä edelleen kaikista käytetyin.

Ainoat varteenotettavat kilpailijat ovat olleet kuvassa näkyvät blogin kautta saadut Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme sekä Acorellen ekohajuvedet, yhtenä esimerkkinä Vanille Ambree (josta kerroin aikaisemmin).

Ei sillä etten olisi etsinyt! Olen useasti testaillut blogin kautta saamiani hajuvesiä, mutta mikään ei kerta kaikkiaan ole kolahtanut. Tuntuu että aina kun suihkautan uutta tuoksua iholleni, tunnen sen nenässäni koko päivän niin voimakkaasti, että meinaan pökrätä. Yleensä pidän kyllä pehmeistä ja kukkaisista tuoksuista, mutta White Muskin jälkeen mikään ei ole tuntunut tarpeeksi sopivalta.

Nyt hajuvesiasiasta tuli kohdalleni erittäin ajankohtainen. Viikonloppuna vietettiin siskoni ihania häitä lapsuudenkodissamme Harjavallassa. Kylppäriin Irene oli hankkinut vieraita varten aivan ihanan Lancômen hajuvesisetin La Collection de Parfums, jossa oli viisi pikkuista parfyymia vieraille testattavaksi. Itsekin innostuin ihanuuksista, joten kokeilin pariinkin otteeseen Lancôme Hypnôse Senses -hajuvettä ja arvatkaapa miten kävi, mähän rrrrrakastuin! Olisikohan tässä siis uusi tuttavuus pidempäänkin käyttöön? Se nähdään, kun saan jostain hankittua tämän pinkin kaunokaisen ;) Pitäisiköhän laittaa se heti tilaukseen esimerkiksi Feeluniquesta*...

Mitäs hajuvesisuosituksia teiltä löytyisi tälle keltanokalle? ;)

*Kaupallinen linkki.

Kommentit

Paula (Ei varmistettu)

Mulla on sama juttu White Muskin kanssa :D ollut aktiivisessa käytössä about 15 vuotta ja edelleen tuoksu tuntuu yhtä ihanalta ja tosi monesti oon saanut myös kehuja siitä :) muutama vähän "aikuisempikin" tuoksu tullut toki myös käyttöön :)

Paula (Ei varmistettu)

Niin ja saattaisit tykätä Cleanin Skin-tuoksusta :) kannattaa kokeilla.

Elisa (Ei varmistettu) http://liiallisuuksia.blogspot.com

Hih, mulla taas tuntuu olevan hajuvesi joka tilanteeseen ja mielialaan erikseen... :) Päänsärkytuoksuja toki kartan, mutta monet hyökkäävistäkin tuoksuista muuttuvat ihollani ihanan pehmeiksi ja turvallisiksi (esim. pelätty Dior Hypnotic Poison EdP). Rakastan vaihdella tuoksuja, kun kaikki omistamistani ovat suosikkejani <3

Olen myös ottanut tehtäväkseni hankkia äidilleni joka joulu uuden hajuveden, sillä hän ei vähävaraisena pysty sellaiseen ylellisyyteen panostamaan. Hän kuitenkin tykkää hajuvesistä kovin ja valintani (Jimmy Choo, Burberry Weekend) ovat toistaiseksi menneet nappiin. :)

Eerika (Ei varmistettu)

Uusi suosikkini on Shakiran wild elixir! Aluksi en kauheasti pitänyt kun oli aivan erilainen mitä yleensä käytän. Suosittelen kokeilemaan ;)

Saara (Ei varmistettu) http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Tosi ihanan näköisiä hajuvesiä.

http://girlswithapoodle.blogspot.fi/

Kommentoi