Enkelikiharaa Silk Ultimatella

NUDE

Sain taas hyvän mahdollisuuden testailla Remingtonilta saamaani monitoimi-ihmettä Silk Ultimate Styleria, kun olimme viikonloppuna Irene-siskon kanssa samaan aikaan Harjavallan kotona. Päätin kokeilla tehdä kiharaa ilman laitteen mukana tulevaa "holkkia", jolloin kiharasta tulee paljon pienempää ja tiukempaa. Holkin kanssa tehdyt kiharat esittelin tässä postauksessa ja laineet tässä.

Tällä kertaa tein kiharat niin, että kiersin hiussuortuvat käsin puikon ympärille eli käytin kiharrinta kuin kiharruspuikkoa. Tuloksena tuli korkkiruuvikiharaa, joka kaunistui huomattavasti, kun sen harjasi muutaman kerran läpi :) Kiharoiden alla käytin tietysti TreSemmén Heat Defence -lämpösuojasuihketta, mitäs muutakaan! Ja päälle suihkutin jotain äidin kaapista löytynyttä surkeahkoa lakkaa. Lopputuloksena kauniit ja vähän vintage-fiilistä henkivät kiharat.

Mitäs mieltä olette siskon uudesta hiusväristä? Sen loihti Pin Up -kampaamon väritaituri Johanna, jonka käsittelyssä itsekin taannoin olin :) Kampaamoon löytyy muuten alennuskoodi Irenen blogin puolelta (täältä)!

Kommentit

Vilma (Ei varmistettu)

Upeat kiharat! Mikäs ton kihartimeen tarkka malli on? Mistä kaupoista sitä mahtais saada? :)

Flore (Ei varmistettu) http://hungarianlanterns.blogspot.hu

Onpa kauniit hiukset!
Mikä on kokemuksesi tällä tehtävien kiharoiden pysyvyydestä? Itselläni on Remingtonin suurempi kiharruspuikko, jolla ne eivät tahdo pysyä millään, kun taas pienemmällä pysyvät oikein hyvin. Haluaisin kuitenkin jonkin muunkin kiharruslaitteen kuin suoristusraudan, jolla pysyvyys olisi myös hyvä.

Erika Naakka
NUDE

pysyvyys ei ehkä niinkään ole laitteesta kiinni, vaan sen kuumuudesta ja kiharan suuruudesta. eli isolla lämmöllä ja pientä kiharaa tekemällä kihara pysyy paremmin, kuin lötköt, isot laineet. mutta tällä tyylillä tehtynä kiharat pysyivät tosi hyvin, kunhan muistaa hyvän lämmön ja alle muotoiluainetta tai lämpösuojaa :)

Flore (Ei varmistettu) http://hungarianlanterns.blogspot.hu

Kiitos vastauksesta! Varmaan siinä isossa puikossa on just se kiharan koko ongelmana, kun ei mitkään mömmöt alla tahdo auttaa vaikka lämmöt on täysillä. :) Pitänee ottaa tämä hankintalistalle!

Anniina (Ei varmistettu)

Heippa ! Päädyin blogiisi nyt ensimmäistä kertaa ja jään kyllä vakkarilukijaksi! Ihana blogi<3

Erika Naakka
NUDE

Ihanaa, kiitos :) ♡

Niia (Ei varmistettu)

Miksiköhän tuota True Match-postausta ei pääse kommentoimaan (ja arvontaan osallistumaan)?

Erika Naakka
NUDE

Mitä ihmettä! Otan asiasta selvää heti huomenna.

Ansku (Ei varmistettu)

Entä mitä lämpötilaa suosittelet? Itselläni on hentoiset punaiseksi värjätyt hiukset ja omistan Remintonin kiharruspuikon, mistä saa säädettyä lämpöä.

Olen muuten itsekin menossa Johannalle ja toi siskosi tukka on vaan niin mielettömän upeen värinen. Itselläni oli samantyyppinen väri, nimittäin olin jo aikaisemmin bongannut saman Blake Livelyn kuvan hiusmalliksi. :)

Erika Naakka
NUDE

Tällaisiin suomalaisen ohuisiin hiuksiin käy noin 180 asteen lämpötila. Itse käytän joskus 170 ja joskus 190 riippuen siitä, kuinka kauan haluan, että kihara kestää. Ja suoristamiseen käy yleensä vähän alhaisempi lämpötila, koska hiuksissa pysyy paremmin suoruus kuin kiharuus ;)

Kommentoi