Epäsuosittu mielipiteeni ja ensimmäinen poskipuna, josta oikeasti pidän

NUDE

Okei, mulla on yksi tunnustus: mä en pidä poskipunista. Kiistelemme tästä siskoni kanssa jatkuvasti, hän kun vannoo poskipunien nimeen ja minä en käytä niitä oikeastaan koskaan.

En oikeastaan tiedä, mikä mulla edes on poskipunia vastaan. En ole ihan varma tästä, mutta jotenkin musta tuntuu, että näytän ikäistäni vanhemmalta poskipunan kanssa, vaikka senhän pitäisi tehdä ihan päinvastainen efekti ja nuorentaa kantajaansa. Ehkä tähän mielipiteeseeni vaikuttaa sekin, että poskeni on hyvin helposti punastuvat ja naamaani saattaa randomisti ilmestyä punaisia laikkuja ihan ilman meikkiäkin. Siksi en tajua, miksi mun pitäisi vielä enemmän korostaa poskieni punaisuutta.

No mutta, kuten otsikosta voit päätellä, tähän asiaan on saattanut tulla pieni muutos. Olen nimittäin ehkä löytänyt sellaisen poskipunatyypin, mistä oikeasti pidän: hehkuposkipunat. Keksin siis tämän termin itse, koska en tiedä miksi tällaista vähän erilaista, pinkkiä, hyvin paljon korostuspuuteria muistutavaa meikkiä pitäisi kutsua. No kuitenkin, tuote, joka kuroi minun ja poskipunien välistä kuilua hieman pienemmäksi on NYX Duo Chromatic Illuminating Powder sävyssä Crushed Bloom.

Ja koska tuotte on Duo Chrome, sen sävy vähän vaihtelee riippuen, mistä kulmasta meikkiä katsoo ja siksi sen sävyä on vähän vaikeaa kuvailla. Sanoisin, että yleisilmeeltään se on aika perinteinen vanha roosa, joka jossain valossa taittaa persikkaan. Lisäksi siinä on kylmän pinkkiin ja lähes sinertävään taittavaa hohdetta, mikä saa poskipäät loistamaan ja tekee sävystä paljon raikkaamman.

Tämän kanssa yleisilme kyllä nuorenee ja alan ehkä vihdoin päästä hyvälle poskipunan käytön alkuperäisestä tarkoituksesta. Niin ihanan fressi lopputulos! Ja viime viikolla sain kahteenkin eri otteeseen kyselyä, mitä poskipunaa minulla oikein on. Sellaista kysymystä en olekaan koskaan saanut eli nappivalintahan tämän täytyy olla! :)

Duo Chromatic Illuminating Powder levittyy tasaisesti ja itse käytän levitykseen pientä karheaa poskipunasivellintä. Pidän levitysalueen aika pienenä, vähän poskipunan ja korostuspuuterin välimallina.

NYX Duo Chromatic Illuminating Powder Crushed Bloom -korostuspuuteria/poskipunaa löytyy mm. KICKSeistä ja nyt aikas hyvällä -50% alennuksella 5 eurolla Eleveniltä*.

bloglovin' + facebook + blogit.fi + instagram

Kommentit

Tuulitar
Arolan tuulia

Poskipunan rooli meikkauksessa lienee korostunut nykyisessä meikkimuodissa jossa kasvoihin levitellään tarpeeseen nähden liian paksu meikkipohja joka peittää ihon luontaiset värivariaatiot. Se taas luo tarpeen punata ja korostaa tasapaksun väristä ihoa. Suosin itse todella kevyttä meikkiä, enkä näe poskipunaa niin tärkeänä. 

Erika Naakka
NUDE

Ihan totta! Esimerkiksi eilen näin telkkarissa naisen, jolla oli juurikin tosi paksu meikki ja aaaaivan tasainen vaalea sävy koko kasvoilla. Siihen olisi kyllä tehnyt mieli laittaa vähän lämmintä aurinkopuuteria ja ehkä jopa poskipunaa mukaan :D Mäkin käytän niin ohuita pohjia, että oma puna kyllä aina kuultaa läpi.

ambivalentti

Mä taisin oppia poskipunan käytön vasta pari vuotta sitten 33-vuotiaana, koska en yksinkertaisesti hahmottanut että mihin kohtaan se kuuluisi laittaa, melkeimpä joka kohdassa se näytti vaan oudolle mun naamassa, joten luovutin sit sen suhteen aikoinaan. Mutta nyt oon ottanut missioksi hanskata poskipunan käytön! Josko se tästä :D

Erika Naakka
NUDE

Nonni! Oiskohan mullaki ollut sama ongelma :D

Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi (Ei varmistettu)

Eikä! Mä opn alkanut käyttää poskipunia vasta reilu vuosi sitten ja nimenomaan suosin näitä hohtavia enemmän :D Mun lemppari on oranssihtava joka taittaa kultaseen.

Erika Naakka
NUDE

No NARSin Orgasm vois olla just tollanen kultaiseen taittava. Mä taas on tällaisten kylmien pinkkien ystävä nähtävästi :)

lillamyyy (Ei varmistettu)

Mitä ihanaa huulimeikkiä tässä kuvassa sinulla on? _

Erika Naakka
NUDE

Pelkästään NYXin Butter Gloss sävyssä Angel Food Cake. Kaikki aina kysyy kun mulla on tätä :D

Kommentoi