Erään päivän nuttura

NUDE

Arkikampauksiani näkyy täällä blogin puolella aivan liian harvoin ja ajattelin aloittaa asian korjaamisen tänään. Tässä siis erään päivän nuttura, joka on tehty jotakuinkin tämän ohjeen mukaisesti. Huomenna näettekin sitten jotain erijännää hiuksiin liittyvää täällä blogissa! ;)

Hyvää itsenäisyyspäivää <3

Kommentit

Ss (Ei varmistettu)

Kiva piristys normaaliin nutturaan! :) onko alennuskoodia tulossa vähään aikaan Pin Up kampaamoon..?

Erika Naakka
NUDE

Siitä ei kyllä valitettavasti kauhean kauaa ole, kun sellainen täällä oli, mutta katsotaan josko keväämmällä keksittäisiin jotain :)

Jossutii (Ei varmistettu) http://jossusliv.blogspot.fi

Hitsi miten hyvin sulle sopii tuo tumma tukka! En olekaan aikoihin tänne eksynyt blogiisi ja yhä vähemmän kommentoimaan.. Mutta parempi myöhään kuin ei ollenkaan ;)

Hei oletko kokeillut Lumenen uusia True Passion punia? Tarvitsisin joulun juhlia varten hyväpigmenttisen (klassisen) punan, joka ei kuivattaisi kovin ja joka ei kuitenkaan olisi sika kallis. MAC:in kosteuttavimmatkin punat eivät sovi mulle, eikä Lumenen halvimmat punat ole olleet makuuni kovin kestäviä..

Erika Naakka
NUDE

Hehe, no kiitos! :)

Olen kokeillut ja itse en ostaisi niitä, jos etsisin todella pigmenttistä punaa, eivätkä ne ole mielestäni erityisen kestäviäkään. Oletko kokeillut esimerkiksi IsaDoran tai Make Up Storen punia?

Jossutii (Ei varmistettu)

No enpä ole kokeillut :) Viva la Divan punia olen myös kokeillut, mutta ne eivät tunnu kestävän mulla myöskään - ainakaan huulilla vaikka kuinka rajaisi kynällä! Pitäisi ehkä panostaa yhä enemmän pohjustukseen :D Hei mites NYX:in huulipunat?

pretty classy (Ei varmistettu)

Itse ainakin vannon NYXin mattapunien nimeen! Loistava hinta-laatusuhde ja nimenomaan Matte Lipstickeissä (ihan niissä tavallisissa, Soft Matte Lip Creamit ovat huulien ulkoreunoilla todella kestäviä mutta sisäosasta itselläni kuluvat rumasti mm. syödessä) mielestäni on myös loistava kesto hyvä pohjatuotteen ja rajauskynän kanssa :) kannattaa muistaa puuteroida huulet paperin kanssa levityksen jälkeen niin kyllä pysyy! Ainoa ongelma tietysti on että pikkujouluihin kyseisiä huulipunia taitaa olla vaikea ehtiä tilaamaan - en tosin tiedä mikä esim. Anttiloiden tilanne näiden suhteen on? Muutenhan esim. Feeluniquelta löytyy todella kattava ja halpa valikoima NYXin huulituotteita :)

Erika Naakka
NUDE

Soft Matte Lip Creamit on ihan ehdottomia suosikkejani. Mattapunat pysyvät aina kiiltopunia paremmin, mutta jos ei kestä sitä hieman kuivempaa tunnetta huulilla, niin on pakko vain kääntyä ei niin hyvin pysyviin peruspuniin :/

Kommentoi