Essie + kynsitarrakokeilua

NUDE

Tein eilen postauksen DIY kynsitarroista ja kokeilin niitä heti itsekin. Noh, lopputulos ei ollut kummoinen, mutta aion kyllä harjoitella tätä vielä, onhan tää niin mahtava kikka! :) Ja muahan ärsyttää aivan suunnattomasti kaikki kynsilakkamerkit, jotka repivät lakoistaan hirveitä hintoja, mutta tähän siskolta saatuun Essien (sävy Tart deco) lakkaan olen ihastunut totaalisesti. Levittyy helposti ja pysyy ties kuinka kauan! Menee kyllä vielä hetki ennen kuin itse maksan 14 euroa kynsilakasta..

Kommentit

Suvi (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/15103040179974961651

Haha, mäkin testasin tota eilen eikä se ollutkaan ihan niin helppoa kuin mitä kuvittelin :D Noo, ehkäpä pienellä harjoituksella! Aikamoista pipertämistä kyllä.

Voit käydä katsomassa minkälaiset kynnet sain aikaiseksi blogistani :)

http://port-coton-de-suvi.blogspot.com/

Pinja (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/05267178342137840031

Kun sähän etit joskus niit hiusrenkaita, niin niitä on kans H&M:ässä (=

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Miks mä en oo ikinä onnistunut saamaan niitä sieltä :D Noh, ei oo väliä kun tilasin jo niitä :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Moikka! Ihan kynsistä poiketen nyt haluasin kysyä sulta vinkkiä miten saisi parhaiten hiuksiin tämän tyyliset kiharat kuin Fergiellä tässä &feature=related (jos linkki ei toimi, niin Big Girls Don´t cry)-videossa? Kiharat näyttää siinä tosi kivalta ja rennolta, sopisi varmaan kesään hyvin :) mutta mulla onnettomalla ei ole hajuakaan miten tollaset saisin loihdittua :P

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Hmmm hyvä kysymys. No mä kokeilisin noihin ensin varmaan lainerautaa, josta teinkin jutun vähän aikaa sitten: http://nudeblogi.blogspot.com/2012/02/kakkaraviikko-paiva-2-lainerauta.html Raudalla tehdyt kiharat eivät ole ehkä noin rennot, mutta seuraavana päivänä kihartamisesta hiukset on ihanalla surffilaineella :) Myös ranskanletillä voisi saada tuollaiset kiharat: http://nudeblogi.blogspot.com/2012/02/kakkaraviikko-paiva-3-kiharat.html Myös suoristusraudalla voi tehdä kevyttä lainetta hiuksiin, mutta se on kyllä sitten tosi lainemaista. Ehkä lähtisin tosiaan ekana koittaa tolla laineraudalla isoilla hiusosioilla kerrallaan :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Onko toi kynsiakka oikeesti hyvää? Kävin tänään sokoksella ja noita essien lakkoja oli iso rivi ihanissa värisävyissä! Hinta on kova, mutta oon aikasemmin käyttänyt niitä mavalan pikkulakkoja, jotka maksaa sen 5e, ja se ei pysy mun kynsissä edes kokonaista päivää...

Tai mitä muita merkkejä suosittelisit? Jos mavala jätetään pois laskuista?

-Kipa

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

No onhan noi Essiet ihan hyviä, mut muakin kirpasee maksaa se 14 pelkästä kynsilakasta. Halvemmallakin saa ihan yhtä hyvää. Itse oon kyllä tykännyt Mavalan lakoista, niistä saa tosi kestäviä esim Lumenen päällyslakan kanssa. Nykyään oon myös ostanut tosi monta Lumenen Gloss & Care -lakkaa, jotka pysyy myös tosi hyvin, mutta niillä ei oo hirveesti tota värivalikoimaa. Sit on tietty GOSHin lakat, joissa värejä on mielinmäärin, eikä hinta ole läheskään niin korkea kuin Essiellä :)

Kommentoi