Eyeliner Do's and Don'ts

NUDE

Ruotsalainen kauneusbloggaaja Helen Torsgården on tehnyt todella havainnollistavan videon kauniin kissansilmärajauksen teosta. On ehkä vähän ekstriimiä lätkäistä blogiin ruotsinkielinen video, mutta Helen tekee niin mahtavia tutorialeja, etten voinut vastustaa kiusausta! 

Kaikille niille, joiden korviin Helen puhuu siansaksaa, keräsin yhteen videossa läpikäytävät vinkit ja kikat (surkean virkamiesruotsini avulla). Nämä kaikki kannattaa ottaa ylös, jos hyvän silmänrajauksen teko tuntuu vielä liian tuskaiselta edes yrittää.

DON'TS

- Älä aloita eyelinerin piirtämistä aivan silmän sisäkulmasta.
- Älä jätä silmäripsien tyveen paljasta kohtaa.
- Älä piirrä eyelinerin siipi- eli loppuosaa silmäkulmasta alaspäin.
- Älä kiirehdi! Jos sinulla ei ole aikaa, jätä rajauksen teko kokonaan pois.

DO'S

- Aloita eyelinerin teko muutama noin puoli senttiä sisäkulmasta. Se antaa avaramman ja pirteämmän vaikutelman silmiin.
- Tee rajaus aivan silmäripsien tyvestä lähtien niin, ettei paljasta ihoa jää näkyviin.
- Jatka rajausta silmäkulman yli hieman yläviistoon. Jatka oman alaluomen luomaa linjaa lyhyin vedoin kohti kulmakarvojen loppuosaa.
- Nappaa videosta mukaan kynäniksi, jolla saat juuri omille silmillesi sopivan rajauksen! Näkyy noin kohdassa 6:10.
- Voit aloittaa rajauksen teon silmän keskikohdasta ja edetä siitä loppuun. Tee viimeisenä ohut rajaus sisäkulmasta keskikohtaan.
- Tee rajaus rauhassa! Ja katso yksityiskohtaiset ohjeet tästä videosta ;)

Löysitkö uusia vinkkejä? :)

SEURAA BLOGIA: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

Näinasiaanliittymättömänä (Ei varmistettu)

Erika hei, oot jossain vaiheessa vissiin tilannut lookfantasticilta tuotteita? Benefitin Roller Lashes pikkasen houkuttais vaikka onkin aika älyttömän hintanen... Mietin vaan että uskaltaisko tilata, onko tullu ajallaan paketit ja maksuhommat hoitunu?

Erika Naakka
NUDE

Heippa! Olen tilannut, mutta valitettavasti mun on sulle kerrottava ettei Benefitiä mun tietääkseni saa enää tilattua mistään Suomeen :( Lähimpänä sitä saisi Tukholman Sephorasta. Kuten tuolla Lookfantasticissa lukeekin: "Benefit is available to customers in the UK only." :( Niin ärsyttävää!

Mutta muuten sieltä ja toisesta suosikkinettikaupastani Feelunique.comista voi kyllä tilata :) Olen saanut kaikki perille ja Feeluniquen kanssa olen tehnyt yhteistyötäkin! Tosin paketit voi jäädä tulliin, mutta muistaakseni näistä löytyy lomakkeet, jonka voi täyttää ja tullarahat saa takaisin. Mutta tästä en ole nyt ihan varma.

Miss (Ei varmistettu)

Jep, tullimaksut saa takasin täyttämällä lomakkeen niiden sivuilta :)

Juuliiii (Ei varmistettu)

Millon sulta nähdään srtobing tutorial? ;)

Erika Naakka
NUDE

Yhteen paikkaan sellainen on tulossa, mutta ehkä tänne bloginkin puolelle sellainen on saatava ;)

EES (Ei varmistettu)

Voi kun omatkin rajaukset onnistuisi yhtä täydellisesti :D Ongelmana on ihan kevyesti ulkonurkasta "raskaat" luomet, joiden takia rajauksen siipimäinen osuus jää melkein näkymättömiin, tai sitten se näyttää hyvältä silmät auki, mutta silmät kiinni liian jyrkältä. Ja tottakai toinen silmäluomi on pikkuisen raskaampi kuin toinen, mikä luo taas omat ongelmansa kuvioon :D Harmi kun video oli ruotsiksi, olisin halunnut selvittää miten videon nainen tekee pohjameikkinsä kun oli noin ihanan raikas ja kuulas.. Ja onko käytössä joku ripsiseerumi kun ripset oli niin mahtavat!

Erika Naakka
NUDE

No kuule täältäpä löytyy ratkaisuja siihen ongelmaan :) http://www.lily.fi/blogit/nude/meikkausvinkit-ja-ohjevideo-raskaille-silmaluomille/

Mulla on myös hieman raskautta silmäluomissa ja kuten sulla, silmäni ovat epäsymmetriset. Harjoittelua se on vaatinut ja paljon on vielä opittavaa!

Kommentoi