Feelunique-tilaus ja alekoodi

NUDE

Sain vähän aikaa sitten Feeluniquelta lahjakortin, jolla tilaamani tuotteet tulivat viime viikolla perille. Vielä en ole ehtinyt kaikkia testaamaan, mutta saatte varmasti lisäraporttia, kun olen kaikkiin päässyt kunnolla käsiksi :)

Halusin esitellä nopeasti tilaamani tuotteet, sillä Feelunique.comissa on juuri meneillään alennusmyynnit, jotka teitä voisi kiinnostaa. Ja koodilla FINAL10 saa tämän päivän aikana lisäalennuksen jo alennetuista tuotteista! Sinne vaan tsekkailemaan, vaikkapa näitä tilaamiani tuotteita :)

Tulevia häitä varten ajattelin testata iholle levitettävää Benefit Bathina Body Balmia. Koska edellinen loppui, täytyi tilata lisää yhtä parhaista hopeashamposta: Fudgen Clean Blonde. Ja koska siveltimiä mulla ei tunnu olevan vieläkään riittävästi, tilasin Real Techniquesin Core Collection -kitin ja Stippling Brushin. Voidemaiset luomivärit ovat omiaan jauhemaisten luomivärien alle, siksi Stilan Smudge Pots (tästä lisää huomenna) ja bilemeikin paikallaan pitämään Urban Decayn All Nighter Makeup Setting Spray. Lisäksi piti loppuneen eyeliner-tussin tilata samanlainen eli Maybellinen Master Precise Liquid Eyeliner. Ja koska kaikki Benefitin kitit ovat niin söpöjä ja ihania, päätin kokeilla Realness of Concealness Mini "Fake-It" -kittiä. Ja vielä irtoripset Millie Mackintosh Soho Lashes.

Ja tänään on viimeinen hetki osallistua Sokoksen We Care Icon -arvontaan! Jos et vielä ole käynyt osallistumassa, käy tekemässä se keskiviikon postaukseen.

Ihanaa sunnuntaita <3

Kommentit

Marjo (Ei varmistettu)

Ihanalta näyttää! Oon pohdiskellut jotain tollaista makeup setting sprayta kun tuntuu että meikit levähtävät kasvoilla päivän/illan mittaan vaikka kuinka pohjustaisi. Urban decaylla taisi olla useampiakin vaihtoehtoja? :)

MS (Ei varmistettu) http://beauty-highlights.blogspot.fi

Tuo Urban Decayn All Nighter Makeup Setting Spray on yksi parhaimpia meikin kiinnittäjiä! Saa meikin kestämään melkein kaikki olosuhteet. Suihke on mulla vakiokäytössä, enkä luopuisi ikinä. Varmaankin jo neljäs pullo menossa ;)

Sofia (Ei varmistettu)

Tuosta Benefitin kitistä olisi kiva saada arvostelua, kunhan olet tuotteita testannut! Nuo kitin tuotteet nimittäin ovat olleet omalla hankitalistallanikin. :)

Erika Naakka
NUDE

Joo täytyy tehdä! Parin viikon päästä yritän saada juttua pihalle :) Ainakin High Beam ja se huulimömmö on iiiihania!

Kommentoi