Feikkaa isommat huulet!

NUDE

Olen aina haaveillut vähän isommista huulista. Pulleiden huulten paikalla meikäläisellä on nimittäin yleensä vain suora viiva! Siksi tämä kauneussivusto Byrdien ohjeet (linkki sivulle) huulten feikkaamiseksi vähän isommiksi tulevat kyllä tarpeeseen! Ja hommaan tarvitaan vain peiteaine, huultenrajauskynä, huulipuna ja huulikiilto. Tätä kikkaa aion testata heti tänään! ;) Katsotaan miten käy.

Kuvat: Byrdie.

Kommentit

Mona (Ei varmistettu)

Vautsi mikä ero. Voitko laittaa ennen-jälkeen kuvat itsestäsi? :D
Jostain nappasin sellaisen ohjeen, että alahuulen saa näyttämään pulleammalta laittamalla pienellä siveltimellä hieman varjostusväriä aivan huulen alle. Samoin sipaisu korostusväriä amorinkaarelle tuo ylähuulta esiin :) Ainakin itsellä tuo hieman muotoa huliin tärkeissä partyissä!

Erika Naakka
NUDE

Joo noita mäkin oon kokeillut, mutta en usko, että voittavat tätä keinoa :)

Siiri (Ei varmistettu)

Noissa Byrdie-kuvissa eron kyllä tosiaan huomaa, mutta mun mielestä huulet näyttävät paljon houkuttelevimmalta ennen-kuvassa. Jos huulten oma muoto on noin kaunis, en lähtisi muuttamaan sitä. Jälkeen-kuvassa huulten muoto on mitäänsanomaton ja meikki saa huulet ikään kuin katoamaan huolellisesti puunattuun "täydellisyyteensä".

sale (Ei varmistettu)

Samaa mieltä kuin Siiri! Ennen-kuvan huulet ovat paljon nätimmät. Isoäitini aina sanoi että kannattaa korostaa parhaita puolia ja jos ei huulia ole niin miksi korostaa niiden pienuutta. Omasta mielestäni pienetkin huulet voivat olla todella kauniit ja mielummin omat pienet huulet kuin ylirajatut huulet, jotka tietystä kulmasta ja valosta kuitenkin näyttävät ylirajatuilta vaikka suoraan edestä olisivatkin hyvän nköiset.

Kommentoi