Fiiliskuvia häistämme

NUDE

Olen parin viikon takaisista häistämme jakanut muutamia kuvia Instagramissani ja tajusin nyt, että pitäähän minun jakaa otoksia myös täällä blogin puolella :) Olen saanut nyt vasta pari kuvaa ja loput saamme katseltavaksemme parin viikon päästä.

Päivä meni upeasti. Ehkä paremmin ei olisi kaikki voinut mennäkään! Kuvaajana toimi ihana Mirella Penttilä, johon olin törmännyt kuvaajien Facebook-ryhmässä. Mirella oli erittäin ammattitaitoinen ja sydämellinen tyyppi ja ylitti kaikki odotuksemme reilusti! Lisää kuvia tulossa vielä myöhemmin :) Ihanaa sunnuntaita! <3

Kuvat: Mirella Penttilä, Puku: Wtoo Watters / White Dress (yhteistyö: ostettu alennuksella), Kampaus: Miia Ezen <3

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Oi onnea naimisiinmenosta. <3 Ja aivan älyttömän tunnelmallisia kuvia! Niin kaunis morsian. :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos paljon <3

Milou (Ei varmistettu)

Tosi kaunis mekko, ei ihan samanlainen kuin mitä yleensä näkee. :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos! Joo en itsekään alunperin ajatellut mitään tällaista vaan juuri niitä perinteisiä pitsijuttuja, mutta sitten tämä kolahti niin lujaa siskon käskettyä mun testata tätä :)

Moikka ja suurensuuret onnittelut naimisiinmenon johdosta! <3 Ihana idea tuoda koristelussa esiin sun ammattia noiden labrapullojen muodossa! 

Olen itse ensi toukokuun morsian (tänään 8 kuukautta), joten kaikki hääkauneuteen liittyvät asiat kiinnostaa! Erityisesti meikin tuotteet ja lopullinen meikin kestävyys (mitä ottaa huomioon ja miten tehdä touch upit ym.), kuinka briiffata kampaajaa/meikkaajaa ja kuinka paljon varata aikaa. Kaikki muukin hääaiheinen kiinnostaa _erittäin_ paljon! 

Erika Naakka
NUDE

Hehe noi muuten näyttää ihan labrapulloilta! :D Vaikka ne on ihan äidin keräämiä mehu- ja viinipulloja kaikki :)

Kiitos postaustoiveesta! Yritän kehitellä näistä jotain :)

Kommentoi