Firenzen purkkituliaiset

NUDE

Kuten jossain välissä taisin mainita, olin koko viime viikon reissussa Italian maaseudulla, Toscanassa. Altaalla loikoilun ja hyvän ruuan ja juoman nauttimisen lisäksi piipahdimme pari kertaa upeassa Firenzen kaupungissa, josta onneksi löysin meikkifriikkien pyhiinvaelluskohteen, Kikon <3

Koska törmäsin putiikkiin puolisattumalta, en ollut henkisesti varautunut Kikon valtavaan meikkivalikoimaan ja siksi shoppailu piti tehdä vähän vasemmalla kädellä. Lisäksi poikaystävä odotti malttamattomana kaupan ulkopuolella, enkä tohtinut paneutua sen tarkemmin tuotteiden ainesosiin tai ominaisuuksiin. Mutta toivotaan, että puolisokkona tehdyt ostokset osuivat nappiin ja ainakin näin muutaman kokeilukerran jälkeen olen luottavaisin mielin :)

Mukaan lähti siis kulmakarvatussi, luomiväripuikko, rajauskynä ja aurinkopuuteri. Aion myöhemmin esitellä näitä ihanuuksia tarkemmin, mutta nyt voin jo sanoa ainakin sen, että kulmakarvatussi on saletisti tuleva lempparini! Ja arvatkaapa minkä ah, niin kauniin lauseen löysin juuri Kikon sivuilta: "KIKO ship its wide and diversified products to Albania, Bulgaria... and FINLAND". Joululahjalistaa siis vaan rustaamaan ;D

Niin ja Toscanaan mahdollisesti matkaaville haluaisin vinkata vielä yhdesta ihanasta putiikista. Erbario Toscano on italialainen jo vuonna 1967 perustettu kosmetiikkakauppa ja sen valikoimiin kuuluu ihon- ja hiustenhoitotuotteita, parfyymejä ja kodin tuoksuja. Törmäsimme tähänkin putiikkiin sattumalta ja kun astuin sisään, en ihanien tuoksujen ja mukavan henkilökunnan takia voinut olla ostamatta mitään. Mukaan lähti siis muutama kotituoksu, käsivoide ja ihana white musk -kuivaöljy iholle. Putiikkeja löytyy ympäri Italiaa, mutta jos sinne asti ei viitsi lähteä, onnistuu tuotteiden osto myös nettikaupasta :) Oi tätä intterneetin upeaa maailmaa!

Kommentit

Laura (Ei varmistettu) http://larazonee.blogspot.fi

KIKOn tuotteet on kyllä superhyviä, kynsilakat varsinkin! :)

Erika Naakka
NUDE

ois pitäny ostaa niitä yhyy!

hanna (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Et usko miten innoissani olin kun käväisin katsomassa ja KIKO-liike löytyy aivan meidän majapaikan vierestä Lontoosta! En malta odottaa Marraskuuta millään niin tämän kuin muidenkaan ostospaikkojen osalta mun Lontoon reissua :)

hanna
www.hannamariav.com

Emmi L. (Ei varmistettu)

Firenze on ihana! Ja niin on Kikokin. Niitten huultenrajauskynät on ihan huippuja, käytän niitä joskus pelkästäänkin eikä kukaan tietä ettei se ookkaan huulipunaa. Löysin sieltä just mun silmille täydelliset ripsentaivuttimet myös :)

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Elina (Ei varmistettu)

Pääsin vasta myös piipahtamaan Kikossa (itseasiassa useammassa), ja olihan se elämys :) Mukaan lähti yhtä sun toista mukavan edulliseen hintaan. Itsekään en tosin kovin perusteellisesti tutkinut tuotteita myymälässä, mutta jokainen niistä on kyllä laadukkaita ja mieleisiä. Toivottavasti saatais tosiaan Kikoa tännekin päin pian, mutta tieto tilausmahdollisuudesta helpottaa kuitenkin hiukan ;)

Kommentoi