First impressions -video! Koko meikki uusilla tuotteilla

NUDE

Keräilin pitkään itselleni uusia tuotteita laatikkoon ja nyt vihdoin sain purkaa sen! Kuvasin siis videon itselleni täysin uusilla tuotteilla. Tässä ns. first impressions -videossa mukana mm. Tarten uutuusmeikkivoide, RCMA:n irtopuuteri ja Jeffree Star Velour Liquid Lipstick. Ja ehkäpä huonoin ripsiväri pitkään aikaan :D Tsekkaa koko tuotelistaus Youtubesta videon alta ja kerro mitä tykkäsit! :)

Youtube + Blogit.fi + Facebook + Instagram

Kommentit

kahvilla käyntiin (Ei varmistettu)

Ihana video! Niin hauska ja eloisa eikä mitään pönötystä, tykkäsin todella paljon! Kiva kun joku asia voi toimia tai olla toimimatta ja ajatusta säestää hauskat ilmeet. Huippu!

Erika Naakka
NUDE

AH kiitos <3<3<3  Tää tuli oikeesti tarpeeseen, koska videoiden tekeminen on mulle edelleen vähän hataraa enkä ole ihan varma miten niitä oikein pitäisi tehdä :D Mutta ihanaa jos oon oikeilla raiteilla :)

LAVJUUEVERYBODY! (Ei varmistettu)

Ihanan sävyinen huultenrajauskynä! Onko toi just se kynä, joka pitäis levittää sillä toisessa päässä olevalla siveltimellä?

Erika Naakka
NUDE

Hmm en oikein tiedä miten se onnistuisi.. Pitäähän väriä ensin kuitenkin levittää suoraan kynästä huulille eli en tiedä miten se auttaisi siihen, että se vain levittyy järkyttävän huonosti :D

Sani007 (Ei varmistettu)

Kiva video :) Tuo Jeffree Starin highlightin sävy on eri koostumusta kun hänen muut highlighterinsa. Itselläni on tuo kyseinen sävy sekä sävyt Ice Cold ja Peach Goddess. Nämä muut on paljon helpommin levittyviä kun tuo videolla oleva Eclipse - jota joutuu työstämään paljon enemmän. Eclipse sävy ei anna oikeaa kuvaa näistä Jeffreen highligtereistä.

Erika Naakka
NUDE

Ah no okei, hyvä tietää! Haluaisin ehdottomasti kyllä testata seuraavaksi tuota Peach Goddessia, olen kuullut siitä paljon hyvää :)

katea (Ei varmistettu)

Ihana video, tee ehdottomasti lisää jos vaan aikaa ja kiinnostusta riittää itselläsi! &lt;3 Tuntuu etten ole Suomen vlogiskenestä löytänyt mieluista kauneusvloggaajaa, siinä olis markkinarakoa! Oot niin aito ja ilonen, huippua katsottavaa! :)

Erika Naakka
NUDE

Voi että, kiitos!!! Ihana kommentti <3 :)

RReeetta (Ei varmistettu)

Oot niin ihana persoona! Hei pystyisitkö tekemään jonkun meikkitutoriaalin tai jonkun, missä käyttäisit tuota Jeffree Starin sinistä huulipunaa? Itelläni on myös toi family collection, ja haluaisin käyttää noita kaikkia sävyjä, mutta toi sininen aiheuttaa kovin paljon harmaita hiuksia...

Erika Naakka
NUDE

Eh noh katsotaan :D Ei se kyllä meikäläiselläkään ole ensimmäisenä testauslistalla...  paitsi ehkä Halloweeninä ;)

Sarrra (Ei varmistettu)

Mun oli nyt pakko jättää kommentti koska sait tällä videolla mut naureskelemaan pariinkiin otteeseen. Vaikutat niin hauskalta tyypiltä! :D Tee vain lisää tällaisia videoita, ja katsetta enemmän linssiin vaan. :)

Erika Naakka
NUDE

Jeee kiitos! Haha joo katson aina tuohon kääntyvään näyttöön :DD

Tarde (Ei varmistettu)

Joo ehdottomasti lisää tällaisia videoita! Näkee suoraan miten eri tuotteet käyttäytyy iholla :)

Kommentoi