Freesi kesämeikki

NUDE

Vaikka juhannusta ei vietetä kovinkaan kesäisissä tunnelmissa, voi hauskaa kesäfiilistä tuoda illanviettoon freesillä meikillä ja söpöllä kukkapannalla. Joku taisi joskus väittää, että kukkapantojen aika on ohi, mutta pyh ja pah sanon minä! Tämä jättikukkakruunu on saatu Glitteristä ja sen rautalangasta tehty pantaosa taipuu helposti niin, että sen saa osaksi mitä tahansa kampausta :)

Kesämeikin toteutin NYX:ltä saamillani tuotteilla. Yläluomen vuorasin tällä ihanalla Prismatic Shadows -luomivärillä sävyssä Golden Peach ja alaluomelle levitin Slide On Eye Liner (haha oikealta nimeltään Slide On, Glide On, Stay On & Definitely a Turn On Water Proof, Extreme Shine Eye Liner) ja huulille laitoin överipinkkiä Intense Butter Gloss -huulikiiltoa sävyssä Funnel Delight. Irtoripset ovat Millie Mackintosh, Soho. Helppo meikki oikealla väriyhdistelyllä tuo kesän kasvoille vaikka vettä sataisi vaakasuoraan ;)

Ja nyt mökille! Hauskaa juhannusta kaikille <3

Kommentit

LJK (Ei varmistettu)

Aivan ihana meikki! Tää tulee niin kokeiluun kesän aikana :) ja samaa mieltä! Kukkapanta voi olla ajaton jos sen vaa pukee oikeaan aikaan ja oikealla tavalla! ;) ja sinähän sen todistit.

Upea meikki! Hyvää juhannusta myös sinulle :) 

Kommentoi