Gaalameikkipohdintoja

NUDE

Lauantaina lähden taas kohti Helsinkiä ja siellä luvassa on Indiedays Blog Awards, jonka voittajia te toivottavasti muistitte äänestää :) Meikäläinen on tässä mietiskellyt vaatetusta (apua!), kampausta ja meikkiä muutaman päivän ajan ja tässä olis yksi vaihtoehto, joka olisi tämän syksyn trendien mukainen. Nimittäin kylmän metallinen!

  

Meikki on yllättävän helppo tehdä ja siihen tarvittiin vain nämä neljä tuotetta: GloMinerals Jeweled Eye Pencil sävyssä Sterling Silver (saatu), Maybelline Lasting Drama Gel Liner, Urban Decay Naked -paletin sävyt Creep ja Gunmetal (tilattu täältä*), MAC 217-sivellin sekä Oriflame The One 5-in-1 Wonder Lash Mascara (saatu). Ainiin, tärkein osanen meinasi unohtua: Kiss Haute Couture Trio -ripsitupsut (katso postaus aiheesta täältä).

Huomenna luvassa kuva-tutorial, joten pysykää kuulolla kamut! :)

FOLLOW / SEURAA: FACEBOOK | BLOGILISTA | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM

*Kaupallinen linkki.

Kommentit

Laura (Ei varmistettu) http://larazonee.blogspot.fi

Tosi nätti meikki! :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos paljon! Huomenna tosiaan luvassa tutorial :)

ellao (Ei varmistettu)

Pakko kysyä nyt kun huomasin että käytät tuota Maybellinen geelilineriä. Onko se hyvä, vai onko kaupoissa jotakin parempaa? Toiveena olisi löytää hyvä ja suht koht halpa geeli, jolla saisi kokeilla josko se olisi minun juttu, sillä en ole ennen sellaisia käyttänyt. Kiitos jo etukäteen! :)

Erika Naakka
NUDE

Täytyy sanoa että mun tietämys geeli-linereiden saralla on todella heikko ja mun onkin pitänyt järkätä sellainen pieni vertailu aiheesta. Mutta siis mun kokemuksen perusteella tää on oikein käypä lineri ja mulla pysyy moitteettomasti ihan koko päivän :) ja on tietty edullinenkin, kun Maybellinen on :)

Saara (Ei varmistettu) http://girlswithapoodle.blogspot.fi/

Kommentoi