Gallup: Kauneusbloggaajien suosikkiripsivärit

NUDE

Kauneusbloggaajien gallup -postaukset saavat vihdoin jatkoa. Tällä kertaa kyselin kauneusbloggaajien Facebook-ryhmän 143 jäseneltä suosikkiripsiväreistä. Ripsareita kun on kauppojen hyllyillä joka lähtöön ja siitä viidakosta ei ilman taustatutkimusta varmasti löydä etsimäänsä. Hajontaa tuli aikalailla, mutta kolme aika selvää suosikkia nousi vastauksien joukosta. Ja hei, yllättäen kumiharjat vei!

Toivottavasti löydät tuotevinkkejä ripsarimetsästykseen ja uusia blogituttavuuksia linkkien takaa :) Tässä siis suomalaisten kauneusbloggaajien ripsarisuosikit:

Ylivoimaisiksi suosikeiksi nousivat Maybellinen Lash Sensational ja Sensain 38 °C -maskarat (suurimpana lempparina Volumizing-versio). Maybellinen suosikikseen nostivat mm. Mustaa Kajalia -blogin Heidi, Nutturapää-blogin Myy, Dixi-blogin Helena, Cosmetic Landin Catarina ja vedenkestävään versioon All Them Shiny Things -blogin Milla.

Sensain ikonisiin 38 °C -maskaroihin luottavat mm. Sensaistin Mari, Elämää smykkinä, Miten niin liikaa -blogin Elisa, Kissis-blogin Heidi, Fashioned in Finlandin Riikka ja Juille's-blogin Linda.

Kolmanneksi ääniä sai Max Factorin False Lash Effect, joka meikäläiselle tuli yllättävänä nimenä. Ripsari ei ole erityisemmin noussut esiin blogimaailmassa, mutta kyselyssä pärjääminen herätti kyllä kiinnostukseni. Lempparikseen "FLE":n nimesivät mm. Keyword: Loven Jonna, Coral Shadow-blogin Helmi, Katjamaria ja Polish This! -blogin Annie.

Ensimmäisen kolmen lisäksi pärjäsivät hyvin myös satunnaisessa järjestyksessä IsaDora Flashing Volume, Oriflame TheOne 5-in-1 Wonder Lash, Maybelline The Falsies Volum' Express ja yllättävänä nimenä Yves Rocher Sexy Pulp.

IsaDoran pikkuharjaksista ripsaria en ole itse koskaan testannut. Sen nimeen vannoivat mm. Pakolliset - tai ainakin melkein! -blogin Anu, Miss Piggy's Pearls -blogin Salla ja Blinger Shimmerin Mira.

Oriflame TheOne 5-in-1 Wonder Lash -ripsari on allekirjoittaneen suosikki ja omistin sille taannoin jopa oman postauksen. Fanittajia kanssani ovat myös High & Light -blogin Henna, Fantazyan Janet, Neiti Minttukiharan Nella ja Siniviuhkan Sinny O.

Maybellinen The Falsies -maskaraa taas käyttävät Life and Other Disasters -blogin Marika, Kauneusgurusi-blogin Pauliina (Black Drama -versiota),  ja vedenkestävää versiota Mizz Annie sekä Lazy Dynamiten Nekku.

Yves Rocherin Sexy Pulp oli myös yksi yllättäjä. Itselleni vielä tuntematonta ripsaria kehuivat Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Sonia, Wasting Lifestylen Emma, Elämää ja eskapismia -blogin Morgaise ja Magicbunnyn Taika.

Tässä vielä oma lempparinelikkoni (koska en pystynyt karsimaan yhtäkään saadakseni kolmen kärkeä): Yllä mainittu Oriflame TheOne 5-in-1 Wonder Lash, ihastuttava uutuus Lumene True Mystic Volume (postaus), joka muuten oli myös Anni Jään sekä Glitz & Glam -blogin Minnan suosikki. Ja eiköhän faneja tule lisää, kun tuote on ollut pidempään markkinoilla ;) Kolmas lemppari on vieläkin uudempi tässä kuussa kauppoihin tuleva L'Oréal Paris False Lash Wings Sculpt, joka saanee pian oman esittelypostauksensa. Maininnan ansaitsee vielä ikisuosikki Maybelline Colossal Volum' Express, joka ei petä koskaan.

Kiitos siis jälleen kaikille "kahvihuonelaisille" vastauksista :) Edelliset gallupit löydät näiden linkkien takaa: parhaat hopeashampoot, parhaat meikkivoiteet ja parhaat peiteaineet.

Löytyykö parhaimmistosta oma lempparisi? Entä mistä tuoteryhmästä sinä toivoisit gallupia? :)

Kommentit

Olen käyttänyt jo monta monta vuotta False Lash Effect:iä. Todella hyvä ripsari ainakin meikäläisen räpsyttimiin! En siis ihmettele ollenkaan sen nousua top kolmoseen! Toi Lumenen uutuus kyllä vähän kiehtoo, toisaalta kannattaako hyvästä ja toimivasta vaihtaa. Hmm..

Looking for...

Sensain maskarat ovat olleet käytössäni vuosia, koska ne eivät liiku tai leviä mihinkään ja päivän päätteeksi helppoja ottaa pois. Ah... Rakastan.

False Lash Effect on kyllä sellainen ripsiväri, jota pidän itse luottotuotteena! Olen ostanut välillä joitain muitakin, mutta False Lash Effectissä on pätevä harja ja se kiva ominaisuus, ettei ripsiväri koveta ripsiä, vaan kerroksia voi lisätä siististi ripsivärin kuivuttuakin. :)

Sale (Ei varmistettu)

Sensai 38 - ja nimenomaan se pullea puteli eli Volumising on ollut luottotuote jo 10 vuotta. Siitä normaalista, pieniharjaisesta en pidä juuri harjan vuoksi, volumisingissa harja on kaareva ja juuri sopivan kokoinen. En vaihda!!!

Charlottaaa (Ei varmistettu)

Kyllä mä muistan, kun joskus vuosikymmenen vaihteessa FLE oli hirveässä hypetyksessä blogeissa! Ja on kyllä munkin luottoripsari, tosin enemmän tykkään FLE Fusionista. :)

Katatuulikki (Ei varmistettu) http://perfectredlipsss.blogspot.fi/

Mä en ole löytänyt vieläkään suosikkiripsaria. Toisaalta oon nyt innostunut irtoripsistä viikonloppukäytössä, ja arjessa sen ripsarin ei ehkä niin maaginen tarvitse olla. Kunhan antaa vähän näyttävyyttä ja pysyy parhaillaan sellaiset 18 tuntia. Tuota Lumenea on pakko testata! :)

Maija / Kivipuuteri-kosmetikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Multakin lähtisi ääni Maybellinen Lash sensationille ja uutena suosikkina on Lumenen True mystic :)

SL (Ei varmistettu)

Toivoisin, että kertoisit aina tuotteiden hinnat, niin saa vähän vertailua siltäkin kantilta. :)

berry (Ei varmistettu)

Oma ikisuosikkini on Max Factorin Masterpiece vedenkestävänä versiona. Se on ainoa joka pitää taivutukset ripsissäni, jostain syystä kaikilla muilla tulee suoristusefekti ja erityisesti taivuttavilla ripsareilla on tämä ominaisuus. Masterpiecen nimiin vannoo myös muutama kaveri samasta syystä. Itse laitan sillä pohjan ja lätkin jotain tuuheuttavaa vielä päälle niin hyvä tulee :)

jonnasp (Ei varmistettu)

Jostain muinaisilta yläastevuosilta asti käyttäny false lash effectiä, mutta nyt valitettavasti huomannut parin viimeisimmän tuubin kohdalla, että ripsivärit on jo valmiiksi olleet kuivakan olosia, vaikka kyseessä on varmasti olleet avaamattomat pakkaukset, joita ei kaupassakaan ole testailtu.

Välillä oon kokeillu muitaki tuotteita, mutta ei oo tuon voittanutta löytyny, joten edelleen annan sille mahdollisuuden ja toivon, että seuraavan kerran ko laitan melkein 20 euroa ripsiväriin, niin saisin muutakin kun kuivahtaneen putkilon :D

Epsu (Ei varmistettu)

False lash effect on mun ikisuosikki. Varsinkin fusion-versio, jota oon käyttänyt vuosikausia.

S.
40 hours and counting

False Lash Effect on ollut minunkin suosikkini jo vuosikaudet. Olen levittänyt ko. ripsarin ilosanomaa jo niin, että koko lähipiirinikin tuntuu käyttävän sitä. :)

Siltikin tuota Maybellinen Lash Sensationalia tekisi mieli kokeilla, vaikka yleensä harhakokeilujen jälkeen palaan aina takaisin FLE:iin.

Kommentoi