Gliss Ultimate Oil Elixir - testi ja Costumen arvonta!

NUDE

Sain yhteistyön kautta ison paketin Glissin tuotteita, joista olen nyt ensimmäiseksi lähtenyt testaamaan tätä Ultimate Oil Elixir -sarjaa.

Glissin Ultimate Oil Elixir on tarkoitettu hauraille ja vaurioituneille hiuksille. Sarjaan kuuluu neljä hiustenhoitotuotetta: shampoo, hoitoaine, seerumi ja keratiinihoitosuihke. Kaikki sarhan tuotteet sisältävät nestemäistä keratiinia, joka korjaa hiuksen pintaa sekä öljyä, joka hoitaa ja vahvistaa.

Vaikka tuotteet sisältävät tosiaan tuota öljyä, ne eivät tee hiusta lättänäksi tai rasvaisen tuntuiseksi, päinvastoin! Parin kokeilukerran jälkeen hiukseni tuntuvatkin puhtaammilta, kuin aikaisemmin :D Minkä lie ollut sitten vikana edellisessä shampoossani..

Hoitoaineen levityksen jälkeen märät hiukset eivät tunnu silikoninsileiltä, vaan pikemminkin pehmeiltä ja hieman öljyisiltä. Hoitosuihkeiden levityksen jälkeen hiukset tuntuvat hyvin kammattavilta ja tuoksuvat toffeelta. Ja pesun jälkeen hiukset ovatkin todella ilmavat ja kiiltävät!

Tuo mahtipontisen nimen omaava Ultimate Oil Elixir Serum (kuva alla) on muuten täynnä pieniä kimaltelevia hippusia, jotka antavat kyllä hiuksiin lisäkiiltoa. Hiuksissa ei kuivana ole myöskään sähköisyyttä, joten niitä on helppo käsitellä ja harjata. Eli kelpo tuotesarja! :)

Ja hei Costumen sivuilla on käynnissä arvonta, jossa voit voittaa massiivisen Gliss-tuotepaketin. Mukana on shampoita, hoitoaineita ja erikoishoitoaineita laidasta laitaan sekä tehokas BOCH ProSalon -hiustenkuivaaja! Eli ainakin vuoden hiustuotteet ovat jaossa ;) Arvontaan pääset osallistumaan tästä ja osallistumisaikaa on 14.7. asti!

Yhteistyössä Schwarzkopf.

Kommentit

Kysyjä (Ei varmistettu)

Voisitko tehdä videon jossa vastailisit lukijoiden kysymyksiin ?

Erika Naakka
NUDE

Ehkäpä joskus :)

Kommentoi