Glitterin 25-vuotisbileet Tukholmassa

NUDE

Kuten jälleen Instagramistani varmasti välittyi, vietin viikonlopun Tukholmassa juhlimassa 25-vuotiasta Glitteriä. Päätin jakaa muutaman (vähän huonolla valaistuksella varustetun) kuvan teillekin nähtäväksi, sillä nämä juhlat olivat kaikkea muuta kuin tavalliset. Mukana oli mm. selvänäkijä, helmikylpy (johon Henry Harjusolakin pulahti!) ja ihan oikea tatuoija, jonka penkkiin uskalsivat vain rohkeimmat bilettäjät. Redbullilla höystetyt drinkit ja tatskaaja eivät in my opinion ole turvallinen yhdistelmä :D

Bileisiin oli kutsuttu aikamoinen blogikerma. Mukana tanssahtelemassa olivat mm. niinkin pienet bloginimet kuin Angelica Blick ja Fanny Lyckman. Musiikista vastasivat mahtavat DJ:t ja pari livekeikkaa.

Onneksi ehdimme ennen juhlia pyörähtämään kaupungilla vähän shoppailemassa ja pitihän sitä nyt tietysti piipahtaa myös Sephorassa. Yksi kiinnostuksen kohde oli Rihannan Fenty Beauty -kokoelma, jonka tuotteet nyt eivät sitten kuitenkaan säväyttäneet ja ne jäivät hyllyyn. Sen sijaan nappasin mukaani muutaman muun ostoslistalla pitkään roikkuneen tuotteen.

30-tuntinen pikavisiitti Tukholmaan oli kyllä superhauska ja sain melkeinpä vatsalihakseni kipeiksi nauramisesta. Suurin kiitos siitä kuuluu upealle matkaseuralle, Henrylle, Nikolle, Johannalle, Eevalle ja Irene-siskolle. Toivottavasti pääsisin reissaamaan näiden kanssa useamminkin!

Instagram + Facebook + Youtube

Kommentoi