Glitterin 25-vuotisbileet Tukholmassa

glitter 25 1.jpg

Kuten jälleen Instagramistani varmasti välittyi, vietin viikonlopun Tukholmassa juhlimassa 25-vuotiasta Glitteriä. Päätin jakaa muutaman (vähän huonolla valaistuksella varustetun) kuvan teillekin nähtäväksi, sillä nämä juhlat olivat kaikkea muuta kuin tavalliset. Mukana oli mm. selvänäkijä, helmikylpy (johon Henry Harjusolakin pulahti!) ja ihan oikea tatuoija, jonka penkkiin uskalsivat vain rohkeimmat bilettäjät. Redbullilla höystetyt drinkit ja tatskaaja eivät in my opinion ole turvallinen yhdistelmä 😀

glitter 25 1a.jpg

glitter 25 13.jpg

glitter 25 2.jpg

glitter 25 3.jpg

glitter 25 4.jpg

glitter 25 4a.jpg

glitter 25  10.jpg

Bileisiin oli kutsuttu aikamoinen blogikerma. Mukana tanssahtelemassa olivat mm. niinkin pienet bloginimet kuin Angelica Blick ja Fanny Lyckman. Musiikista vastasivat mahtavat DJ:t ja pari livekeikkaa.

glitter 25 5.jpg

glitter 25 6.jpg

glitter 25 7.jpg

Onneksi ehdimme ennen juhlia pyörähtämään kaupungilla vähän shoppailemassa ja pitihän sitä nyt tietysti piipahtaa myös Sephorassa. Yksi kiinnostuksen kohde oli Rihannan Fenty Beauty -kokoelma, jonka tuotteet nyt eivät sitten kuitenkaan säväyttäneet ja ne jäivät hyllyyn. Sen sijaan nappasin mukaani muutaman muun ostoslistalla pitkään roikkuneen tuotteen.

30-tuntinen pikavisiitti Tukholmaan oli kyllä superhauska ja sain melkeinpä vatsalihakseni kipeiksi nauramisesta. Suurin kiitos siitä kuuluu upealle matkaseuralle, Henrylle, Nikolle, Johannalle, Eevalle ja Irene-siskolle. Toivottavasti pääsisin reissaamaan näiden kanssa useamminkin!

glitter 25 8.jpg

glitter 25 9.jpg

glitter 25 9b.jpg

glitter 25 11.jpg

glitter 25 12.jpg

Instagram + Facebook + Youtube

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *