Glittery beach sand

NUDE

Sain Lumenelta pari päivää sitten ihanan paketin, jossa oli mukana herkullinen glitter-lakka. No sehän meni heti kokeiluun ja rakkaus syttyi heti! Tämä Lumenen Gloss & Care -lakka, sävyssä 37 Rantahiekassa, tulee aika varmasti olemaan tämän pikkujoulukauden suosikkini :)

Koska pelkkä glitter-lakka tekee kynnestä vain epämääräisen harmaan, päätin laittaa alle tämän hetken toista lempilakkaani, Lumenen Gloss & Carea sävyssä 33 Purppurapilvet. Tällä kombolla lopputulos on intensiivisen tumma, hieman mattainen, mutta kimmeltävä. Sain Lumenelta uuteen sarjaan kuuluvia muitakin sävyjä, niitä koklailen varmaan viikonloppuna :)

Kommentit

mipsukka @Katse Horisontissa (Ei varmistettu) http://katsehorisontissa.blogspot.com.au/

Todella ihanat ja hyvä yhdistelmä. :) Itsekin lakkasin tänään sattumalta juuri saman sarjan kynsilakalla (19 Lumen jälkeen) mikä on kiva sävy, mutta aika tylsät ovat kynteni sinun verrattuina. Ehkä minunkin pitäisi heittää päälle vielä jokin kimallelakka.. ;)

s (Ei varmistettu)

Onks mitään vinkkejä, millä glitterlakkoja sais jotenkin helpommin poistettua? Tuntuu, että niiden kanssa menee aina ikä ja terveys, kun yrittää ottaa lakkoja pois!

Erika Naakka
NUDE

toi Lumenen lakka tuntuu lähtevän aika hyvin pois, mutta tiedän kyllä ton ongelman. sellaiset kynsilakanpoistopurkit on ihan hyviä siihen, eli sellaiset johon laitetaa sormi ja annetaan sen olla siellä vähän aikaa ja otetaan pois :)

anni (Ei varmistettu)

tää tapa toimii kun unelma http://blog.lulus.com/beauty/lulu-s-how-to-removing-glitter-nail-polish/ suosittelen ehdottomasti, kokeilin ekan kerran varmaan joskus reilu vuosi sitten eikä elämä oo ollu enää sama sen jälkeen :D haha.

Kommentoi