Golden Globesin kauneimmat lookit

NUDE

Sunnuntainen Golden Globe Awards tarjosi taas meikki-inspistä ja punaisella matolla näkyi yllättävänkin paljon väriä! Esimerkiksi vaaleanpunainen ja violetti oli luomiväreistä suosituin ja tietysti luonnollisuuteen kääntyvä kulmakarvatrendi näkyi selvästi. Lisäsin lempi-lookieni viereen avaintuotteen, jolla meikkiä voi lähteä testaamaan. Tekisi mieli kokeilla näitä heti!

Olivia Culpo + Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance -paletti (tilattavissa täältä), Janelle Monae + Ninjan helmipinnit, Sienna Miller + NYX Matte Liquid Liner

Karrueche Tran + Ardell Wispies -irtoripset, Priyanka Chopra + NARS Velvet Matte Lip Pencil, Train Bleu, Emily Ratajkowski + NYX Hot Singles, Dolce.

Bloglovin' + Facebook + Youtube + Instagram

Kuvat: All Over Press ja valmistajat

Kommentit

Sini Satola (Ei varmistettu)

Tutoriaalia please Olivia Culpon meikistä! Menis ehottomasti testiin, kun täydellinen ruskea Nyxin Suede punakin jo löytyy :)

Erika Naakka
NUDE

Joo tämä toive on tullut jo muualtakin joten eiköhän se pidä toteuttaa :)

PiiaMarina
aaltoliikkeitä

Sienna on vuosi vuodelta ihanampi ja tyylikkäämpi..! Ah.

Erika Naakka
NUDE

No niinpä! Miten se ees onnistuu..

AnniT (Ei varmistettu)

Modern Renaissance paletti, kyllä vai ei? Onko monikäyttöinen? (herkut värit!) Kun tilasit omasi Beauty Baysta, niin laitoitko ton trackatyn tilauksen? :)

Erika Naakka
NUDE

KYL LÄ! Ihan paras ja ihanin ja must have paletti :) Mainitsin sen juuri lemppareissani täällä: http://www.flounce.fi/top-5-luottotuotetta-erika-naakka Ja mikäs tämä trackaty on? En oo kuullutkaan :o

Lottila (Ei varmistettu)

Kääk, oli heti pakko tilata toi Modern renaissance kun se löytyi! Oon yrittänyt metsästää sitä ja se on ollut loppuunmyyty kaikissa paikoissa - niiiin ihanat värit. Kiitos linkistä beautybayhin! :)

mariaaaaaa (Ei varmistettu)

Hei! Olisi kiva jos listaisit kaikkien tuotteiden kohdalle linkin mistä niitä voi ostaa. Lisäksi on mielestäni vähän tymää että tässä on tuotteita mitä ei edes voi ostaa tai tilata Suomeen (NARS). Vastaava tuote löytyisi varmasti myös valikoimasta joka on oikeasti lukijoillesi saatavilla

Erika Naakka
NUDE

Narsia saa heidän omilta sivuiltaan: http://narscosmetics.eu/on/demandware.store/Sites-EU-Site/en/Home-Show sekä Selfridgesiltä: http://www.selfridges.com/GB/en/ :)

Kommentoi