Graafinen rajaus Diorin tapaan

NUDE

Joku lukija kyseli viime viikolla julkaisemani irtoripsivideon meikin perään ja lupasin esitellä sen paremmin omassa postauksessaan, joten tässä tulee :) Vaikka tämä kyseinen meikki on varastettu Christian Diorin resort 2015 -näytöksestä (kuvalinkki), ovat graafiset rajaukset olleet kovaa huutoa myös viimeisimmissä muotinäytöksissä.

Kaksoirajaushan näkyi taannoin myös suositussa Kim Kardashianin inpiroimassa silmämeikkitutorialissani (postaulinkki), mutta tällä kertaa tein rajaukset vähän kauemmas toisistaan ja jätin väliin lisättävän valkoisen kajalkynän pois. Kaksi rajausta saavat kyllä silmät kummasti näyttämään isommilta ja jotenkin avarammilta. Ja vaikka tällainen kaksoisrajaus on hieman normaalista poikkeava, ei se kuitenkaan ole liian erikoinen esimerkiksi viikonlopun bileisiin. Eli testaamaan vaan! ;)

Pohjustuksen lisäksi käytetyt tuotteet: Urban Decay Eyeshadow, sävyssä Virgin, rajauksen loppupään hahmottelussa Lumene Natural Codelta saatu kajalkynä, rajaus Viva la Divan Brush Eyeliner Penillä, ripsarina Oriflamelta saatu TheOne 5-in-1 Wonder Lash Mascara ja irtoripsinä Ardell Demi Pixies.

 

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA | INSTAGRAM

Kommentit

Anni Jää (Ei varmistettu) http://annijaamuah.blogspot.com

http://annijaamuah.blogspot.fi/2015/02/graphic-black.html?m=0 Hih, mä tein saman meikin alkuvuodesta, mutta tylppäpäisillä rajauksilla. :-P

meow (Ei varmistettu)

Siisti meikki! Tuli into kokeilla itsekin tota kaksoisrajausta. Mielelläni olisin nähnyt silmämeikistä ihan perusteellisen tutoriaalin. Miten teet käytännössä tuon alemman rajauksen? Ensiksi kynällä ripsien tyvestä ja siitä lähet sitten enemmän ulkonurkasta tekemään tussilla/linerilla? :)

Lulla (Ei varmistettu)

Tuo poolopaita saa kyllä tähän niin Opps I did it again vibat ku olla ja voi! Mun mielestä vaan positiivinen asia ^.^ Toka ja kolmas kuva erityisesti! Vois kokeilla noita rajauksia joku päivä.

Erika Naakka
NUDE

Haha no joo totta! :D

Kommentoi