Hääkampausmietteitä

NUDE

Syyskuussa vietämme siippani kanssa häitä ja tietysti meikin ja kampauksen suunnittelu on jo ainakin jollain tasolla aloitettu. Onneksi sain ihanan Miia Ezenin lupautumaan kampausavukseni, joten myös harjoitukset pitäisi aloittaa vielä kesän aikana.

Vahvimpana mielessäni on rento niskanuttura lyhyellä kukkaseppeleellä, mutta jos kampauksen kanssa käy kuten puvun, en lopulta haluakaan mitään, mitä olin alunperin ennen sovitusta suunnitellut :D Joten voi olla, että minulla nähdäänkin puoliavonainen morsiustukka tai vaikka korkea nuttura! Mutta kiinni olevat hiukset tuntuvat käytännöllisimmiltä ainakin tässä vaiheessa ja pukuuni sopii paremmin boheemihko niskanuttura, ei esim. kireämpi balleriinanuttura. I'll keep you updated ;)

Kuvat Instagram: @beyondtheponytail, @kristin_ess, @natalieannehaircare, @tonyastylist

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Rento nuttura tai sit niin että hiukset on vaan puoliksi auki, on ihan mun lemppareita. Liian laitetut ja tiukat nutturat on jotenkin eiei. :)

Miia Ezen (Ei varmistettu) https://www.elle.fi/miiaezen/

Mä niin ootan, että päästään testailemaan! Ja mä teen sulle testiksi vaikka nää kaikki. <3 Eihän sitä tiedä ennen kuin näkee. :D

Dr.Sugar/Jinna (Ei varmistettu) http://blogit.meillakotona.fi/drsugar

Iik! Ihanaa häiden odotusta! Itsellä myös häät syyskuussa ja kampauksesta ei vielä tietoakaan... pitäisiköhän alkaa suunnitella...

Erika Naakka
NUDE

No kannattaa, niin ei tule ainakaan hätä! :)

Kommentoi