Haetaan meikkaajaa!

NUDE

Sain pari päivää sitten mailin, jossa mua pyydettiin meikkaajaksi ja hiustenlaittajaksi kuvauksiin. Olin todella otettu, mutta en vielä luota niin paljon meikkaajan-taitoihini, että uskaltaisin lähteä mukaan projekteihin. Mutta jotain yhteistyöjuttuja on varmaankin joskus luvassa ;) Päätin kuitenkin auttaa kuvaajaa, Mikko Puttosta, etsimään meikkaajaa/hiustenlaittajaa hänen kuvaustiimiinsä. Tässä vähän kuvia siitä, millaista tyyliä haetaan:

Törmäsin Mikon kuviin jo vähän aikaa sitten ja ihastuin heti. Mikko on aivan uskomattoman lahjakas tyyppi! Hänen tyylinsä on taiteellinen ja muoti on vahvasti esillä kuvissa - toivottavasti siis myös meikkaajalla muoti on lähellä sydäntä. Käykää siis ihastelemassa lisää upeita kuvia Puttosen Facebook-sivuilla (Facebook.com/PicturePuttonen) ja hänen blogissaan (pictureputtonen.com), missä muuten on astetta hienompia asukuvia!

Homma sijaitsee Raisiossa, missä Mikko on työharjoittelussa Studio Valotuksessa. Jos tunnet olevasi tähän työhön juuri se oikea tai jos päähäsi heräsi jotain kysymyksiä, ota yhteyttä Mikkoon: mikko.puttonen[at]hotmail.fi

Kommentit

Mikko (Ei varmistettu) http://pictureputtonen.com/

VAU! Kiitos hirmu paljon Erika!! Ja varmasti keksitään vielä jotain siistiä yhessä ;)

Erika Naakka
NUDE

No eipä mitään :) Toivottavasti tästä nyt on apua hakuhommissa! Mä olisin voinut laittaa vaikka kaikki sun kuvat tänne, niin hienoja ne oli :)

Kommentoi