Haikon uudistunut spa

NUDE

Viime keskiviikkona päivä kului vähän erilaisissa maisemissa. Nimittäin Porvoon kauniissa maisemissa Haikon kartanon tiluksilla. Ohjelmaan kuului uuteen spa-osastoon tutustumista, lounastamista ja hyytävä Huippukylmä-hoito.

Kurkkasimme kartanon puolen huoneisiin ja hengenhaukkomisilta ei vältytty. Imperial-huoneissa on kaikissa parveke upealla näköalalla, eikä huoneiden sisustuksessakaan ole moitittavaa. Myös kylpylärakennuksessa sijaitsevat hotellihuoneet on nyt uusittu.

Bloggaajille esiteltiin Haikon tässä kuussa valmistuvaa uutta spa-osastoa sekä Anti-age Clinic -hoitolaa. Mittavan uudistuksen myötä spa-puolelle tulee saunapolku, josta perinteisen saunan lisäksi löytyy höyry-, aromi- ja infrapunasauna. Lisäksi osastolle on kehitelty erilaisia elämyssuihkuja perinteisten suihkujen lisäksi.

Ihastuin erityisesti hoitolan ryhmähuoneisiin, joissa voi esimerkiksi työporukalla tai ihan vain puolison kanssa kaksin järjestää ihanan hemmotteluillan hierontojen ja kylpemisen merkeissä. Kuvan poreamme on juurikin tällaisesta ryhmähoitotilasta.

Uusi Anti-age Clinic tarjoaa veitsetöntä kauneudenhoitoa mm. HIFU- ja Cryolipo-hoitojen ja Pro White -hampaidenvalkaisun muodossa. Lisää hoidoista voit käydä lukemassa täältä.

Kylpyläpuolelta löytyy ihana kauneushuone, jossa voi järjestää kylpytakkipalavereja tai vaikkapa irtioton arjesta tyttöporukan kesken.

Kylmähoitoja Haikossa on tehty jo kauan, mutta nyt kylmähuoneen tilalle on tullut Cryo-kabiini. Kokeilin tätä kolmen minuutin kylmähoitoa (-120 astetta!) ja täytyy sanoa, että sen jälkeen olo oli superenerginen ja jotenkin.. no eloisa. Voisi ehkä ajatella, että hengailu tuollaisissa lämpötiloissa aiheuttaisi vilunväristyksiä loppuillaksi, mutta mulla aineenvaihdunnassa ihan toinen vaihde käyntiin. Ensin alkoi hikoiluttaa ja energia oli ihan katossa, mutta parin tunnin jälkeen olo oli rento ja teki mieli vetäytyä viltin kanssa sängyn pohjalle nukkumaan. Urheilijat käyttävät hoitoa palautumiseen ja jotkut nivelreumasta kärsivät ovat saaneet tästä apua oireihinsa. Kokeile, jos tilaisuus tulee!

Koska spa-osasto ei ollut suljettu vierailumme aikana, en viitsinyt häiritä kylpijöitä räpsimällä vierestä kuvia. Tämä allaskuva onkin saatu lainaan Haikolta.

Oletteko te koskaan vierailleet Haikon kartanon kauniissa miljöössä? :)

Kommentit

HeidiS-

Oi! Tuonne olisi hauska päästä! Parasta olisi jos onnistuisi tapaamaan Satu Tiivolan myös, luulen että sillä rouvalla voisi olla tarina ja toinenkin kerrottavana! 

 

Saranda
Tyhjä ajatus

Toi on ollut kyl lyhyen ikuisuuden bucket listillä!:) Niin upean näköistä...

Niinatti (Ei varmistettu)

Ei liity asiaan millään tavalla mutta mistä nää vikasaa kuvassa esiintyvät palmun lehti housut/hame(?) on?

Erika Naakka
NUDE

Hehe ne on H&M:stä, mutta valitettavasti jo viime kesänä ostettu :/ Ja ne on siis housut ;)

Kommentoi