Hainhampaat tekevät paluuta!

NUDE

..ehkä. Tai ainakin sellainen kutina mulla on. Ysärihtävät kampaukset ovat olleet pinnalla muutenkin, joten miksei tämä 2000-luvun taitteen kammotus voisi tulla seuraavaksi framille? Ja olisiko se edes niin kauheaa; nämä kuvathan ovat erittäin chic ja itse hiusväline hyvinkin kätevä. Mitä mieltä?

Kuvat: mallikuvat Asos, tuotteet H&M ja Glitter.

Kommentit

Jjj (Ei varmistettu)

Täällä Hollannissa nää ei oo tainnu missään kohdin poistuakkaan :D ainakaan kotiäitien käytöstä..mutta nyt näitä on kyllä näkynyt ihan jokaisella, viime viikolla nauroin elokuvissa kun istuin takarivissä ja katselin muiden hiustyylejä ja yli 2/3 naisista hiukset oli laitettu hainhampaalla taakse :D

Vandaalia (Ei varmistettu)

Hahaa, viime syksynä I love me -messuilla käytiin katsomassa saksalaisen (?) kampaajanaisen Invisibobble-esitystä (naisen nimeä en enää muista), joka sanoi, että älköön kukaan koskaan käyttäkö näitä hainhammasklipsuja, aiheutatte kampaajillenne painajaisia :'D Se oli muutoinkin todella hyvä esitys, kun tuokin huumorilla (tai sitten ehkä ihan tosissaan) heitetty kommetti jäi mieleen niin hyvin :D

Erika Naakka
NUDE

Höh no mitä ihmettä! Nää nyt on kuitenkin paljon hellävaraisempia kun normiponnarit :o

Vandaalia (Ei varmistettu)

Hah, siis tarkoitti sitä, että nämä on rumia eikä sillä, että hiuksia rikkoisivat :) Että helppoja ja näyttäviä tapoja hiuksia on laittaa muutoinkin :) Itse en oikein osaa olla mieltä näistä klipseistä, yläasteikäisenä tää oli kuuminta hottia hiustenlaitossa kyllä, ja hainhampaat ovat jääneet kylpyhuoneeseen vakkarikaveriksi :)

CougarWoman
CougarWoman

Mä olen käyttänyt noita non-stoppina ihan siitä asti, kun ne tulivat markkinoille. :D Ovat kuitenkin (ainakin mun kampaajan mukaan) parempia kuin ne perinteiset hiuslenksut (vaikka toki huonompia kait kuin ne "puhelinlankarenksut"). Hiuksille siis, esteettisyydestä/muodikkuudesta viis! 

Olen siis muodin edelläkävijä nyt. :P 

Erika Naakka
NUDE

Niinpä, varmasti nää on ponnaria parempia :)

Tintsh (Ei varmistettu)

Jee, mä käytän näitä muutenkin koko ajan. :'D

Erica K (Ei varmistettu) http://ericakarppinen.blogspot.fi

Nämä otin minäkin takaisin käyttöön puolisentoista vuotta sitten. Niillä saa niskaponnarit ja sykeröt sun muut helposti (ja usein nätimmin kuin ponnarilla). :)

Heijastuspintoja

Mä en oo niistä koskaan luopunutkaan :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla on aina öisin tukka päälaella hainhampaalla. :) Ja suihkussa hoitoaineen vaikuttaessa kans.

Päiväsaikaankin just kaikki rennot sykeröt on kiva tehdä hainhampaalla, laukussa kulkee yks aina mukana siltä varalta.

Erika Naakka
NUDE

Auh eikö se paina yöllä! Hyvä jos mä pystyn joskus käyttämään yöllä ponnaria ;) Ja joo suihkussa mäkin oon käyttänyt aina :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Se on niin korkealla, ettei osu tyynyyn eikä paina. :) Mun on pakko kihartaa luirut hiukseni aina pesun jälkeen, ja yöksi sitten aina pyörittelen ne kahdeksi pötköksi ja panen kiinni päälaelle. Kiharat säilyy näin vähän paremmin, kun eivät painu ja hinkkaa tyynyä vasten.

Kuulostipa oudolta. :D

Alla olevaan pakko kommentoida, että samaa mieltä, liiallinen ysärivyörytys aiheuttaa huvitusta ja kammoa! Mutta keskikokoisen mustan hainhampaan niskanutturassa vielä siedän. (Ysärillä käytin näitä klipsuja siten, että niskassa oli ponnari, joka nostettiin hainhampaalla ylös ja latvat sit ryöppys sieltä alas - ei kiitos enää. :D)

Ninneri (Ei varmistettu)

Haha joo mul oli sama latvaryöppy-tyyli :D Myönnän et kyllähän toi hainhammas näyttää näissä paljon paremmalta kuin 20 vuotta sitten, mutta silti... eiiii pysty :D

Erika Naakka
NUDE

Tota kiharajuttuu pitää koittaa kyllä itsekin! :)

Ninneri (Ei varmistettu)

Mulla nää hajoili aina, ne pienemmät tietty nopeemmin mut muistaakseni ostin noita isompiakin useamman ysärin lopussa/ 2000-l. alussa kun niistä aina katkes ne piikit jossain kohtaa.
Kylppärikäytössä joo, mut arkikäytössä ei mee jatkoon, oon liian traumatisoitunut omasta teinityylistäni edelleen. Mä oon selostanu tätä samaa kaikille (ja osa mun kavereista kuittaakin jo nykyään: "Joo tiedetään!"), mut mä en vaan tajua miten ihmiset on ottanu ysäritrendin niin omakseen?! Mulle se aiheuttaa lähinnä kauhunväristyksiä kun tuntuu et omat typerimmät tyylimokat kävelee nykyään vastaan päivittäin :D

Erika Naakka
NUDE

Joo mäki oon ehkä semitraumatisoitunu näistä :D Mut katotaan mihin tää tunne kehittyy kun näitä alkaa näkyä enemmän trendien maailmassa ;)

Tuulihattu

Otin uudestaan käyttöön pari vuotta sitten kun löysin H&M:ltä juurikin läpinäkyviä hainhampaita, jotka ei mielestäni oo yhtään rumia. Erinomaisia paksuun tukkaani, etenkin jos tarvii nostaa märkä tukka ylös ja hiuksia suoristaessa ym. muotoillessa. Noi pienemmät mitä tuossa ylemmässä kuvassa on parhaimman kokoisia. Toistaiseksi on olleet vain kotikäytössä mutta ehkä sitten pipokauden jälkeen vois käyttää muulloinkin... 

 

Erika Naakka
NUDE

Joo käyttöön vaan! ;)

MariaH (Ei varmistettu)

Mistä saisi "laadukkaita" hainhampaita, kun mielellään näitä käyttäisin, mutta aina on parin kerran jälkeen "hammas" tai pari katkennut..? Onko H&M:n hyviä?

Erika Naakka
NUDE

En ole kokeillut H&M:n, mutta uskoisin että ne on ihan laadukkaita :) Myös Glitterin voi olla hyviä!

Kommentoi