Hair Bible pian täällä!

NUDE

Pääsimme Irene-siskon kanssa perjantaina tutustumaan aivan näillä näppäimillä julkaistavaan Hair Bible -kirjaan. Hiusraamattu on kauneusguru Mariela Sarkiman toinen kirjatuotos sitten Make Up Biblen, johon varmasti moni teistä onkin tutustunut.

Hair Bible on Suomen markkinoilla ensimmäinen laatuaan. Kirjassa kerrotaan kaikki hiuksen rakenteesta oikeaoppiseen otsatukan leikkuuseen ja väliin mahtuu myös iso määrä selkeitä kampaustutorialeja, joita lähden koklaamaan itse heti ensi viikolla. Ja lupaan jakaa kokeilujeni tulokset myös täällä blogin puolella :)

Bloggaajatapahtumassa Mariela näytti meille erilaisia bilekampauksia ja yhtenä mallipäänä toimi iki-ihana Krista Siegfrids! Kristan hiuksiin Mariela teki kunnon tupeerauksen ja kehotti meitäkin opettelemaan hyvä tupeeraustekniikka. Tupeeraus ei ole mikään kasarijuttu vaan todella käypä tapa saada pohjoismaiseen hiukseen tuuheutta ja rakennetta melkein mitä tahansa kampausta varten.

Opimme läjäpäin myös muita tärkeitä tukkaoppeja, jotka löytyvät varmasti myös Hair Biblesta. Esimerkiksi tämä kaksoisponnari auttaa monen ponnarikampauksen teossa. Sillä lenksu pysyy tiukasti paikoillaan, eikä kampaus lähde valumaan liukkaistakaan hiuksista.

Tässä radio Loopin Jekku Bergin aivan ihana kiharakampaus vaihtui vieläkin ihanampaan bilenutturaan. Tätä koklaan heti ensi viikolla! Ja seuraavassa kuvassa näkyy laulaja Vilma Alinan rokkikampaus. Sitä tehdessään Mariela muistutti siitä, kuinka kevyt kihara tai laine hiuksissa tekee kampauksien loihtimisesta yleensä paljon helpompaa. Ja tämän olen kyllä todennut monta kertaa itsekin!

Uusi tukkatietokirja tulee siis myyntiin huomenna maanantaina Sokoksiin ja Emotioneihin ja muistakin kirjamyyntipisteistä sitä saa ostaa 14.4. lähtien.

Kommentit

MS (Ei varmistettu) http://beauty-highlights.blogspot.fi

Tämä opus on kyllä hankittava :) Ehostauminen, ihonhoito ja meikkauspuoli ovat hallussa, mutta helpot hiusniksit tulevat enemmän kuin tarpeeseen! Olen joskus ollut Marielan meikkikoulutuksessakin :) Silloin Hair Bible oli vasta tekeillä, mutta se on kyllä kirja, joka kutsuu juuri tällaisia tukkavinkkejä kaipaavia luokseen.

http://beauty-highlights.blogspot.fi/

Ella (Ei varmistettu)

Nykyisin Costumen blogeja puhelimella selatessa tulee aina tietyssä kohtaa postausta jotain muuta tekstiä häiritsevästi päällekäin niin, että lukeminen on todella haastavaa.. Nyt se alkaa tuosta mustavalkoisesta kuvasta jossa juot jotain drinksua ja jatkuu vähän matkaa alaspäin. "Rekisteriseloste | Käyttöehdot..... @2014 Aller Media Oy". En muuten vinkuisi asiasta, mutta kun ongelma ei näytä menevän ohi ja se on myös esim. Xenia's day -blogissa. Välillä tekstit menee niin pahasti päällekäin, että osa postauksesta jää kokonaan lukematta :/

Tiina Eliisa (Ei varmistettu)

Sama homma minulla. :(

Tuo kirja on kyllä hankittava! :)

Iris (Ei varmistettu) http://colorfulw.blogspot.com

Hei vitsi, tulin itse paikalle juuri kun olit lähdössä. Katoin, että olitko se sinä, mutta en ollut ihan varma. Mariela on ihan huippu ja kirja on myöskin ihan must have! Mut voi löytää kansien välistä;).

Aamu (Ei varmistettu) http://cremedebeauteblog.blogspot.fi/

Kirja vaikuttaa upealta! Kampausvinkit olisivat tarpeen. Onko kirjassa mitään vähän lyhyemmille hiuksille?

Erika Naakka
NUDE

Juu paljon löytyy juttua myös lyhythiuksisille :)

Hallahalla (Ei varmistettu)

Meinasin kysyä samaa! JES

Mariela (Ei varmistettu) https://www.facebook.com/MarielaSarkimaBeauty

Kiitos Erika ihanasta postauksesta, ja oli kiva nähdä viime perjantaina!!! Toivottavasti hiuskirjasta on ollut iloa. Mä saan aina kovasti iloa, inspiraatiota ja uusia ideoita täältä sun blogista, keep on going! ;)

Erika Naakka
NUDE

Moikka! Oli myös tosi kivaa nähdä sua :) Ja sä olet mun inspiraation lähde, oot niin hyvä esiintyjä ja tietysti tukan ja meikin laittaja!

Kommentoi