Hair color ideas

NUDE

Kuontaloni väristä ja kunnosta päätellen taitaa pian olla aika kipaista kampaajakäynnillä. Inspiraatiokuvia selaillessani huomasin, että vanha ystävämme liukuväri vetää edelleen puoleensa. Myös vaaleanpunaiseen tai hunajaan taittavat sävyt ovat alkaneet viehättää. Minkähän näistä kuvista sitä seuraavaksi ottaisi mukaan kampaajan penkille? :)

Pictures via my Pinterest.

Kommentit

Essi (Ei varmistettu) http://www.essi-ka.blogspot.com

tämä postaus tuli kyllä kuin tilauksesta, sillä mulla on tänään 11 kampaaja-aika ja ennen tätä postausta olin hieman epävarma vielä, mitä haluaisin! :-D

Erika Naakka
NUDE

no hei hyvä juttu!

Karoliina (Ei varmistettu) http://www.fromkaroliina.com

Tulipa hyvään saumaan, itse juuri saman peruskysymyksen äärellä painin :) Oma kuontalo kun on perusväriltään se maantie, niin ehkä tuo ylärivin tyylinen väri olisi helpoin pitää kontrollissa juurikasvun suhteen. Missäköhän vaiheessa sitä muuten oppii, että vaikka hiuksia kuinka värjää, ei ulkomuoto muutu taikaiskusta sen mallin mukaiseksi?? Pitäisi varmaan katsella kuvia niin, että leikkaa ne kasvot siitä pois, ja sitten ehkä voisi objektiivisesti ihan sitä väriä miettiä...

Erika Naakka
NUDE

No kiva! Ja niinpä, miksi sitä aina kuvittelee muuttuvansa täysin kuvan malliksi, vaikka vain hiukset muuttuu :D Mäkin aina taidan kuvitella niin..

pretty classy (Ei varmistettu) http://prettyclassyblog.blogspot.fi/

Haha, kylläpäs meillä on samanlainen hiusmaku. Vai voitko väittää muuta tämän postauksen tsekattuasi? ;)

♡: pretty classy

Erika Naakka
NUDE

Oho! No onpa kyllä tosiaan! :D

pretty classy (Ei varmistettu) http://prettyclassyblog.blogspot.fi/

Hih :)

ronjamiini (Ei varmistettu) http://ronjamiini.blogspot.fi/

Kyllä noi liukuvärjäykset sopii melkeen joka päähän ja oon kyllä itekkin miettiny niitä hartaasti, ettei tarttis tosta tyviväristä valittaa joka kuukausi.. :D toi alin ja oikeen puolimmainen tukka on kyllä aika upee! :)

Kommentoi