Harjojen harja

NUDE

Pahoittelut vähän hiipuneesta postaustahdista. Muutto vie edelleen ison osan energiastani ja viikonloppuna reissasin Rukalle minilomalle. Mutta pysykää mukana, kyllä tämä tästä normalisoituu :)

Tänään halusin juurikin tuohon Rukaan liittyen kertoa eräästä uudesta suosikistani. Se keräsi reissun aikana paljon kehuja ja lainauspyyntöjä, joten varmasti joku teistäkin tähän ihastuu. 

Vähän aikaa sitten minut kutsuttiin tutustumaan Tangle Teezerin uutuuteen ja vaikka en paikalle päässytkään, tiesin heti millainen merkin uusi harja tulee olemaan. Ajattelin, että siinä on taatusti varsi

Ja oikeassa olin. Tangle Teezerilta saatu The Ultimate -hiusharja on kaikkea mitä toivoinkin. Sillä on sama takkuja ihmeellisesti selvittävä ominaisuus ja nyt se ei enää lennä joka kymmenennellä vedolla kädestä lattialle, koska varsi mahdollistaa paljon paremman otteen. Harjakset ovat hieman perinteistä harjaa pidemmät.

Tangle Teezer on ollut suosikkini jo vuosia ja tämä The Ultimate tulee olemaan sitä varmasti vielä pidempään. Hintaa tällä harjalla on noin 22 euroa.

Muistathan, ettei Tangle Teezeriä kannata käyttää föönatessa, sillä föönin kuumuus voi saada harjakset vääntymään. Merkiltä kuitenkin löytyy vahvempiharjaksinen Blow Styling -harja, joka sopii täydellisesti kuivaukseen. 

Kommentit

CCNOORA (Ei varmistettu) http://curiousnoora.bellablogit.fi

Tämä on aivan mahtava!

Julia P. (Ei varmistettu) http://juliapuolitaival.com

Hallelujah! Tätä on odotettu! :) Nimim. Harjat lentelee

Kriselda
Kriselda

Toi on ihan paras! Harja on nyt ollut muutaman päivän käytössä ja voi että, kun luistaa hyvin. Uusi pyöröharja on myös aika huippu, mikäli on ihan noob föönauksen suhteen! Toistaiseksi olen onnistunut tekemään (feikin) blowoutin vain suoristusraudalla :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Huippu juttu! Onko näitä jo myynnissä, jos ei niin tiedätkö milloin tulee?? :)

Kia (Ei varmistettu)

Hei, oisko sulla jotain salaista (tai ei niin salaista), mutta toimivaa reseptiä tosi violettien ja pussimaisten silmänalusten peittoon? Monia kikkoja oon kokeillut, mutta silti tuntuu, että tummuus näkyy läpi tai peiteaine vaan korostaa pusseja..

Kommentoi