Hasardit korppikynnet

NUDE

"It’s all fun and games until someone loses an eye." Yksi asia mua on aina ällöttänyt - pitkät kynnet. Teräväkärkisiä stiletto-kynsiä en oo koskaan tajunnut ja kaikista kauheimmat ovat omat luonnolliset pitkät kynnet, jotka on kaiken lisäksi kaikki eripituisia. Myöskään överit kukkatimanttihärdellikynsikoristeet ei ole ihan tätä päivää, sorkke vaan! Eli ei näin:

Mun mielestä kynsien kuuluu olla siistit, kauniit ja käytännölliset, eikä niiden kuuluisi muistuttaa petulintujen tarttumakynsiä! Ja tämän kevään trendikkäillä väreillähän saa vaikka mitä kivaa aikaseksi. Suosi siis pastelleja, neon-värejä ja erilaisia liukuvärjäyksiä :) Mutta niinkuin alla olevasta kollaasista näkyy, ei mulla ole esim. geelikynsiä mitään vastaan. Mutta rajansa siinäkin. Seuraavassa vähän tyylikkäämpiä kynsiä:

Mutta toisaalta, täähän oli vaan mun mielipide. 
Eli mikä on teikäläisten tuomio: yay or nay? Kyllä vai ei?
  
Kuvat: 1, 2, 3  

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Mistä varastit noi kaikki kuvat? Näyttävät ihan yksityisten ihmisten kynsiblogeista pöllityiltä.

Yonna (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14164300897520059142

Mä en myöskään tykkää stiletoista, mutta en myöskään nysäkynsistä :) On ihanaa, kun on pitkät kynnet. Eri mittaisia en myös ymmärrä. Yök :P
Koristeetkin on kivoja, kunhan ei laita liikaa...

Daniela (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00161775571343461999

Itse tykkään pitkistä kynsistä - tottakai rajansa kaikella. Mielestäni on kaunista jos pitkät kynnet ovat kaikki samanpituisia, mutta en aina itsekään pysty siihen ja kynteni ovat eripituisia välillä. Ensimmäisessä kuvassa "ei näin" oli kyllä mielestäni monta (suurin osa) kauniita, pitkiä kynsiä :) Mielestäni taas lyhyet kynnet (esim "vaan näin" toinen rivi, keskimmäinen kuva) saavat sormet helposti näyttämään pulleilta nakkisormilta :D Pitkät kynnet tekevät sormista pidemmän ja hoikemman näköiset :) Ja tämä on minun mielipiteeni siis.

Charming Nails (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/15062929381295795228

Minä suosin mahdollisimman pitkiä ja siistejä. Mun mielestä ne on hienoimmat kun niihin mahtuu enemmän koristeluja yms. ja mulle ei sovi lyhyet kynnet. Mutta minusta myös lyhyet ovat hienot kunhan ovat nätisti hoidetut ja lakatut ( sama pätee myös tietty pitkien kohdalla ).

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Hyväksyn pitkät kynnet jos ne on toooosi hyvin hoidetut :) Esim tässä postauksessa ( http://nudeblogi.blogspot.com/2012/02/glittertipit-by-helen-torsgarden.html ) noi Helenin kynnet on mun mielestä tosi kauniit. Mutta tota pidemmät ei enää oo mun mieleen.

Ja totta, pitkät tekee kyllä hoikemman näköiseksi kynnet. Joillain kynnen muoto on pitkänmallinen ja vaikka heidän kyntensä olisivatkin lyhyet, pitkänmalliset kynnet hoikentavat sormia. Hha tulipa sekava lause :D Vaikea selittää! No katsokaa vaikka Sandran kuvia, hänellä on juuri tuollaiset pitkänmalliset kynnet ( http://5inchandup.blogspot.com/ )

No joo tietty jos haluaa koristella ja saada kaikki sateenkaaren värit mahtumaan kynsiin, niin sitten on kai hyvä, että ne on pitkät ;)

Anonymous (Ei varmistettu)

Minulla on pitkät kynnet. Pituutta n. vajaa sentti sormen kärjestä. Eli minä pidän pitkistä kynsistä :P Toki näissä kynsissäni on huonoja puoliakin, kynnealusia pitää puhdistella usein, taittuvat ärsyttävästi vähän väliä ja joidenkin asioiden tekeminen on vaikeaa (pienten esineiden nostelu ym)mutta olen valmis kärsimään ne koska pidän pitkistä näyttävistä kynsistä,joista sinä taas et pidä :P Mutta makunsa kullakin ja kunhan jokainen on omiin kynsiinsä tyytyväinen, minulle on aivan sama mitä muut ajattelevat kynsisäni tai millaiset muiden kynnet ovat :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Itse pidän lähinnä lyhyistä,koska omat ei vaan kestä, jos ne kasvaa! Ja sitten on rumaa jälkeä kun kynnet lohkeaa:( Tai on pitkätkin kauniit, mutta rajansa kaikella.

Roosa (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/17852105541579626304

hyhyh, tommosseet korppikynnet ei kyl muhunkaa iske! Mutta esim. suhteellisen pitkät geelikynnet & ranskalainen manikyyri on tosi kiva! :) mutta, ite en tykkää jos on semmosseet ihan lyhyet kynnet..

Anonymous (Ei varmistettu)

Ite en kans tykkää liian pitkistä kynsistä, koska ne näyttää just iha korpinkynsiltä. Inhoon varsinki rumia ranskalaisia manikyyrejä, jossa se valkonen osuus on niin laaja, et ne näyttää siltä ku olis jenkki-purukumit kynsiin liimattu :D
Vähän yli sormeenpään kurkkivat kynnet on kaikkein näteimmät :)

Martina (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/18024267686661220109

Sekä että. Kävin juur tänään ottamassa stiletit, mutta tykkään myös lyhyistä neliönmallisista kynsistä :) Fiiliksen mukaan! Myös lakkauksella / koristeilla on paljon merkitystä.

Ilman muuta kaikkien kynsien on oltava samanmittaiset! Se on karmeeta kun kaikki kynnet on ihan erimalliset..

Mut nää on näitä mielipidejuttuja.. :)

Helimaritta (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/07725790474755025205

Juu en minäkään stiletti kynsistä oikein pidä. Tosin aivan nysistäkään en pidä. Haluaisin pitää omat kynnet hieman pidempinä , ei mitään kotkan kynsinä, mutta ei lyhyinäkään. Tosin työn vuoksi tämä on mahdotonta , paitsi lomilla. Ja kivahan se olisi jos kaikki kynnet olisivat suht´saman pituisia. Itselläni kun usein keskisormen kynnet tuppaavat katkeemaan ja näin ollen ne ovat hieman lyhyemmät.
Ja koristeista , niin se riippuu millaisia ne ovat , noista kuvista ylärivin oik. reunassa olivista koristeista en oikein itse pidä. Mutta muuten koristeet ovat kauniita.

greippi (Ei varmistettu)

Olen nyt ensimmäistä kertaa ikinä (siis IKINÄ) saanut kasvatettua kynteni sellaisiksi, kuin olen aina haaveillut. Ne on tasaiset ja suorat, lähestulkoon samanpituiset (pikkurillin kynnet katkes, kummatkin!). Nää ei oo vielä mitkään himopitkät, muutamaa milliä vaille, että näkyis sormen pään yli, mutta yritys on kova.

Ite tykkään sellaista kynsistä jotka on kans huolitellun näköset ja sellaste kohtuu pitkät. En malta oottaa, että nää kasvais vähä enemmän ja pääsisin ostelemaan ihania kynsilakkoja. Oon aina halunnu viininpunaset kynnet tai mustat. Niin ja kaikkia muitakin värejä on kiva sit kokeilla (pastillit!<3).

alma (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341520053384032654

ite en kans yhtäään tykkää tollasista korppikynsistä.. saan niistä vaan kylmiä väreitä :D

Elisa (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/11430222910989602059

Mieluummin stilettikynnet, kuin pitkät neliömalliset "lapiokynnet"! En voi yksinkertaisesti sietää tuota neliömanikyyriä, en oikeastaan edes lyhyissä kynsissä... En tiedä miksi :( Luonnonkynnet eivät "neliömanikyyrissä" näytä niin pahoilta, mutta tyylittömintä mitä tiedän on puolipitkät lapiokynnet perus-ranskalaisella manikyyrilla.

Kyllä ne varmaan jollakin voi hienolta näyttää, mutta yksiäkään sellaisia tosi nättejä en oo tuolla manikyyrityylillä nähnyt.

Mulla on itsellä ollut rakennekynnet, suht pitkät mutta mantelimuodolla (ei siis ihan stiletti). Tykkäsin niistä, mutta tiesin kyllä ettei aika moni muu tykkää :)

Annina (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/05909649433048296682

Kyllä ne kynnet pitkät pitää olla! Stiletit on ihanat ja kaikki kynsikorut, glitterit ja kohokukat, ai että! Toki lyhyet ja värikkäätkin kynnet on ihan hauskat, mutta itelleni tulee huoliteltu olo jos on pitkät rakennekynnet:-)
Näin sitä näkyy miten mielipiteet jakautuu, hauskaa:D

Katjuska (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/04219254322660911939

Mä oon Erika aivan samalla kannalla kun sä! Pitkät terävät nodankynnet ei oikein sytytä. Kohtuus kaikessa :D

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Heh ihanaa saada näin paljon eri mielipiteitä! :) Jee jee lisää vaan! Jännä kyllä, ettei kynsirintamalla ole niin voimakasta trendiä, että kaikki tykkäisivät yhdestä ja samasta tyylistä. Paitsi eihän kukaan voi vihata tän kevään paselleja! ;P

Hah mua nauratti toi Elisan "puolipitkät lapiokynnet perus-ranskalaisella manikyyrilla" -kuvaus :D Tajusin silti täysin mitä tarkoitit, kynsijuttuja on kyllä vaikeaa selittää :D

Martina (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/18024267686661220109

Sehän on oikeastaan hauskaa, miten voimakkaita tunteita (ja intohimoja) niinkin pieni asia kun kynnet ihmisessä herättää :))

emma (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/05950112275651054670

Olen ehdottomasti alemman kollaasin kannalla :) Itsellä tykkään pitää kynsiä mahdollisimman lyhyinä, musta suurin osa lakoista näyttää kivemmilta niin, esimerkiksi mustat, pinkit tai pitkät kynnet tuovat mieleen sen kuuluisan harakan...:-D Geelikynnet itselläni on ollut kahdesti, ja molemmilla kerroilla taltat, aina käsittelyn alussa olen toistellut, ei teräviä, ei teräviä, haluan taltat! Tosin viimeisimmät kynteni kyllä olivat pitkät ja sormet kyllä näyttivät ihanan siroilta, mutta silti olen nyt aika iloinen näillä lyhyillä kynsillä :)

Joanna (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/01066539005031377573

NIINPÄ!! NIIIN-PÄ!

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

hahhah!! :_D

Anonymous (Ei varmistettu)

Oot kyllä väärässä siinä että kynsien kuuluisi olla jotenkin tietynlaiset. Ne on just sellaset ku ihminen itse haluaa. Se on vähän sama ku menis sanoo että sun hiukset on ihan kauheet ja vääränlaiset, ei niiden kuulu olla tollaset!

merikukka (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/16694088391894098578

Alempi kollaasi on ehdottomasti mieleeni. Sanon YÄK korppikynsille. Näyttävät kyllä aika vaarallisille ja miten tuollaisten kynsien kanssa voi tehdä yhtään mitään.

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Anonyymi, noh mähän sanoin tekstissäkin, että "mun mielestä kynsien kuuluu olla.." ja "täähän on vaan mun mielipide".

merikukka, no älä muuta sano!

Irene (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/08951014517993069737

En ymmärrä tuota anonyymiä. Mun mielestä voi ihan hyvin sanoa että jotkut tietyt hiukset esim on kauheet ja vääränlaiset : DDD

anna-elina (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/17244577239442349343

Mäkään en kyllä ymmärrä noita teräviä korpinkynsiä! Miten niiden kanssa voi edes elää? :D Itse ainakin saisin ne tarttumaan neuleen silmukoihin ja lankaanpätkiin ja raapisin itseni varmaan verille :D Ja vaikea uskoa, että ne tuntuisivat kivalta muistakaan ihmisistä... Nojaa, jokainen tyylillään :)

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Irene, no niinpä! Ja voinhan mä kertoa esim. nykyisistä trendeistä. Ei nimittäin kyllä näy korppikynsiä tämän kevään ja kesään catwalkeilla! So '90s!

anna-elina, en mäkään usko! Siksi juuri toi tämän postauksen nimi :D

Riikka (Ei varmistettu)

Lopulta tääkin asia varmaan riippuu paljolti siitä, mistä suunnasta sitä katsoo. Ite tykkään pitää kynsiäni melko pitkinä, koska mielestäni ne sopivat mulle ja näyttävät kauniimmilta niin. En myöskään tykkää lakata kynsiäni kovin värikkäiksi. Mutta muilla kuitenkin ihastelen kaikenlaisia kynsiä laidasta laitaan. Sehän se suurin ilo on siinä, että ihmiset on erilaisia: jos me oltasiin kaikki ihan samanlaisia, niin ei mikään oikeen tuntuisi missään :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Ihanaa että joku on kerrankin mun kanssa samaa mieltä tästä! Ite pidän liian pitkiä, ja varsinkin teräviä, kynsiä oikeesti pelottavina! Kaikista kamalinta on jos joku näpyttelee tietokoneen näppistä sellaisten ylipitkien kynsien kärjillä, brrrrr!!! Aattelin kyllä testata sitä sun liukuväritutorialia jossain vaiheessa, tuli niin kivan näköiset my little pony-kynnet :)

Anonymous (Ei varmistettu)

"Anonyymi kirjoitti...

Mistä varastit noi kaikki kuvat? Näyttävät ihan yksityisten ihmisten kynsiblogeista pöllityiltä."

mika aalio.

mutta! haha irene, oon ihan samaa mielta. siis se nyt vaan on niin, et vaaranlainen on vaaranlaista ja mauton mautonta. ei auta. tokihan ihmiset silti stailaa ittensa miten ikina juur nii ku haluaa, eika sita kukaan kiellakkaan. eihan se oo itelta pois jos randomilla on vitun ruma tukka. (onneks mun tukka on _niin_ hirvee atm et uskallan tammosii kirjottaa)
ja sita paitsi! mista kaikki taman maailman yleensakki tyylikkaaksi tituleeratut (vihaan tot sanaa) ihmiset tunnistetaan? no he eivat naita mauttommia/vaaranlaisia valintoja nayta yllaan kantavan.
etta mauttomuus on fakta, sen nakee silimalla niiku vinoon rakennetun talon.

ja sina ihana erika, saat tuhat suukkoa. besos quapa!

kommentin kirjoittaja on ihan tyrmistyttävän mauton.
s. monttaana

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

No nyt tuli kunnon avautuminen :D Mutta totta kyllä turiset Sannaseni! Tuhat suukkoa sinne tropiikkiinki <3

Anonymous (Ei varmistettu)

En pidä pitkistä kynsistä, voi vain kuvitella kuinka paljon niiden alle menee jo kaikkea likaakin, ei yksin näkyvää vaan kaikki pienen pienet pöpöt - Yök! Lisäksi pitkistä kynsistä tulee mieleen ns. halpa nainen... ei mikään fiksuuden perikuva. Kyllä lyhyet, siistit ja vaikka kivalla värillä lakatut ovat best.

Serafia (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/16889305441584172012

Ylemmän kollaasin toisen rivin keskimmäinen, ja alimman rivin keskimmäinen ja oikeamman puoleinen kuva on vielä sellaiset mitkä kestän. Mulla on tollaset kuin tuossa alemman rivin oikealla. Pidemmillä puhkoisin silmäni kun otan piilareita pois. Sen takia en vaan tajua noita teräväkärkisiä.

Kynsiä lyhennän välillä saksilla ja joskus viilalla, mutta ikinä en oikein huomioi sitä muotoa enkä viilaa tiettyy muotoon, mutta mulla kasvaa kynnet jotenkin laatikoiksi. Ehkäpä tietokonetyö vaikuttaa siihen...

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Hei aika jännä pointti muuten! Vaikuttaakohan kynsien käyttö niide muotooon.. Tätä pohdinki sitten loppupäivän vaikka tenttiin pitäis lukee..

Anonymous (Ei varmistettu)

hei, oon täysin samaa mieltä sun kanssasi! mikään ei oo ällömpää ja rumempaa ku ne ekan kollaasin korppikotkakynnet missä on halvan näkösiä pinkkejä kukkasia ja muuta 2-v. prinsessaleikkien kamaa... YÖK!

Anonymous (Ei varmistettu)

mua on aina kuvottanut kynnet. ja nimenomaan pitkät kynnet on jotain todella oksettavaa. samoin varpaankynnet! hyhhyh, nytkin nousee ihokarvat pystyyn, kun edes ajattelen. ton alemman kollaasin kynnet on nätit. tuollaiset kynnet kestän ilman puistatuksia :D
-emma

Anonymous (Ei varmistettu)

Kylläkylläkyllä! Rakastan näyttäviä kynsiä, nyt ja aina :)

elisa (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00461447228775519081

Lyhyet kynnet on nätit ja käytännölliset (:

Mirva (Ei varmistettu)

Itse kuulun taas näihin stilettikynsien ystäviin, tosin en noin räikeillä koristeluilla/väreillä kun kollaasistasi näkyy. Yleensä melko neutraali ranskalainen manikyyri (näissäkin on eroja, tykkään siitä niin ettei valkoinen hyppää silmille) tai esim. nudensävyinen lakkaus. Muotona tuo stiletti on vaan ainakin minun käsilleni se ainoa oikea. Vain hyvin lyhyisiin kynsiin mielestäni sopii neliskulmainen muoto, mutta valtaosa ainakin suomalaisista naisista pitää silti edelleen eniten siitä melko pitkästä neliskulmaisesta, joka kasvaessaan aina hieman pyöristyy reunoista ja kynnet näyttävät todella lapiomaisilta.
Toisinaan olen ilman geelejä, silloin omia lyhyitä kynsiäni koristaa myös vain vaaleasävyinen neutraali lakka. Itse tunnen itseni vain jotenkin kömpelöksi lyhyillä kynsillä, niin kauan stilettejä käyttäneenä kaikki arkiset hommat sujuvat ainakin itseltäni paljon paremmin niillä kuin ilman. Esim. kaksi muuttoa ja asunnon isohko remontti hoitui kätevästi myös melkoisen pitkillä "korpinkynsillä".

Ja tuohon ajankohtaisuuteen, stilettejä ei tosiaan ole nähty catwalkeilla viime vuosina, muodissahan ovat tosiaan lyhyet kynnet, ja geelilakkaukset, joissa kynsi näyttää todella luonnolliselta. Vielä vähemmän missään nähdään enää niitä "lapiokynsiä". Tästä voisi päätellä, että varsinainen rakennekynsien aika alkaa olla ohi. Geelilakkaus ja oman kynnen geelaus kasvattaa kokoajan suosiotaan ja tipeillä pidennettyjä rakennekynsiä tehdään nykyään melko vähän.

Mutta jokainen tyylillään, itse en arvosta juurikaan ihmistä joka pukeutuu/laittaa kyntensä/hiuksensa/meikkinsä viimeisten catwalk-trendien mukaan, vaan ihmistä joka tekee tämän edellämainitun itsensä takia, ja sen mukaan, mistä itse pitää ja miltä haluaa näyttää. Oman tyylin ohella on kuitenkin ihana seurata trendejä, niin kynsi-, kuin vaatemaailmassakin :)

JJ (Ei varmistettu)

Minusta lähes minkä pituiset kynnet tahansa ovat kauniit, jos kaikki kynnet ovat keskenään samanpituisia ja kynnet ja kädet on hoidettu. Tämä kirjoitus on sinun mielipiteesi, mutta ainakaan minun kauneuskäsitykseni ei ole noin suppea. ;)

Kommentoi