Haussa täydellinen pinkki

NUDE

Tajusin yhtäkkiä viime viikon Helsingin reissulla, että erittäin monella tapaamallani henkilöllä oli ihanan kirkasta pinkkiä kynsilakkaa. Ja koska otan kauneusinspikseni usein ympärillä olevilta ihmisiltä, piti tämäkin ihana sävy saada omiinkin kynsiini.

Kaivoinkin heti kotiin päästyäni varastojeni pinkit lakat ja yritin löytää mahdollisimman kirkkaan pinkin. Tässä lakat vasemmalta oikealle: Essie sävy Romper room, Gina Tricot 168 Ice Pink, Gina Tricot 56 Pink Candy, Essie Boom boom room, Natural Code 03 Pink Daisy, Max Factor 54 Pink Lolita, Lumene 27 Kuulas päivä. Kaikki lakat saatu blogin kautta.

Tällä kertaa sormiin valikoitui Essien sävy Boom boom room, joka on lähes neon-pinkki ja näkyy vähän pidemmänkin matkan päähän ;) Alle laitoin kerroksen valkoista lakkaa, jolloin pinkki sai entistä enemmän kirkkautta.

Jospa löytäisin vieläkin paremman pinkin, tämä kun on aika lilaan taittava. Ehdotuksia? :)

Kommentit

L.S (Ei varmistettu) http:/paastavarpaisiin.blogspot.fi

Ei oo ehdotuksia, kun itekkin haen sellaista.. saisi olla matta, vanhanajan pinkki, kuitenkin tarpeeksi kirkas, ehkä hattara kuvaa sitä sävyä parhaiten:)

Pauliina (Ei varmistettu)

En tiedä, etsitkö hattaraisempaa pinkkiä vai kunnon kirkasta neon-pinkkiä, mutta jälkimmäisen metästykseen suosittelen Orlyn Fancy Fuchsia -lakkaa. :) Hieman lilaan taittava toki sekin, mutta väri on todella kirkas!

allthelittleroyals.blogspot.fi

Elisa (Ei varmistettu) http://liiallisuuksia.blogspot.com

Hei mullakin on Boom Boom Room kynsillä just nyt! ^_^ Nelisen päivää vanhan lakkauksen päälle lisäsin vielä vaaleanpunahopeista glitteriä, OPIn Teenage Dreamia. Ja ah, mulla on prinsessakynnet <3

Mapsi (Ei varmistettu)

Mulla on Diorin Rosy Bow ja on kyllä aika herkullisen pinkki.. ei neon, mutta juuri sopiva pinkki.

Reetta_E (Ei varmistettu) http://lifeisbeautifuland.blogspot.fi/

Laita mulle tarkempaa koodia, että minkä sävyinen pinkki niin oon aika varma et löydän sulle sellaisen Bio Sculpturen kynsilakka valikoimasta. :))

Erika Naakka
NUDE

Kiitti vinkistä! :)

Ilona (Ei varmistettu)

Lumenen kuulas päivä kesäilee täällä kymmenessä varpaassa! <3

Milla (Ei varmistettu)

Mulla pinkeistä pinkeimpänä lakkana toimii Kone Helsingin M17 (matte) kynsilakka. Ihan älyttömän kirkas ja oikeesti pinkki lakka, siitä saa kyllä piristystä harmaaseen päivään kummasti! :) Suosittelen!

Dindelidin (Ei varmistettu)

Kaikista neonpinkein kynsilakka minkä olen käsiini saanut on kyllä China Glazen Heat Index. Se on vähän läpikuultava (yksin käytettynä ei ehkä ihan ideaali), itse tykkään käyttää alla jotain hieman vaaleampaa vaaleanpunaista, esimerkiksi Mavalan Toulousea, jolloin se ei ole yhtään violettiin taittava. Aivan huutavan kirkkaan ihana sävy, joka näkyy varmasti jonnekkin kilometrien päähän!

Iipu (Ei varmistettu)

Noissa Lumenen uusissa Gel Effect-lakoissa on sellainen ihana pinkki sävy, 20 Ahomansikka. Olin siitä aika yllättynyt, se näytti pullossa enemmän punaiselta kuin pinkiltä, mutta kynsillä se olikin tosi tyttömäinen pinkki sävy!

Kommentoi