Heinäkuun Costume

Uusi ihanan kesäinen Costume ilmestyi tänään ja on jälleen pullollaan mielenkiintoisia ja inspiroivia muotijuttuja! 🙂 Meikäläinenkin pääsi tekemään tämän numeron Unelmalistan, jossa kerron mitkä asusteet ja vaatteet hankkisin, if I was a rich girl.. Lisäksi lehdestä löytyy ihana juttu Anna Abreusta, Flash Tattoo -hehkutusta, läjäpäin kesämuotia sekä vinkkejä Instagram-guruilta, joiden avulla voit saada lisää seuraajia tilillesi 🙂

Costumen tähtistailaajakisa on käynnissä ja nyt jo semifinaalivaiheessa. Nyt tarvitaankin teidän apuanne. Te lukijat nimittäin päätätte yhden 21:sta semifinalistista, joista yhteensä viisi pääsee 30.8. järjestettävään finaaliin! Finaali on kaikille avoin tapahtuma ja se järjestetään Helsingin Forumissa.

Omaa suosikkiasi pääset äänestämään Costumen sivuilla, jossa yhdestä kuvasta saatat bongata myös allekirjoittaneen 😉 Jokainen omaa suosikkiaan äänestänyt ottaa osaa arvontaan, jossa palkintona neljä Iberon 50 euron lahjakorttia ja kaksi mokkahapsulaukkua Zalandolta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *