Helpoin tapa poistaa nestemäinen mattahuulipuna

NUDE

Tämä meikkivinkki on itsellenikin aivan tuore tuttavuus. Sain kuulla tästä aivan mahtavasta meikinpoistokikasta ihanalta Noralta, jonka kanssa satuimme Ruisrockissa peräti kaksi kertaa samalle vesibussille hah! Noran blogi kannattaa muuten ehdottomasti käydä tsekkaamassa, sillä neidolla on ihan pettämätön tyylitaju!

Keskustelu ajatutui totta kai myös meikkeihin, jolloin Nora vinkkasi, millä hän saa nopeasti poistettua nestemäisen mattapunan: vaseliinilla! Jotkut mattapunathan ovat niinkin pysyviä, että päivän päätteeksi huulet saa hieroa meikinpuhdistusaineella melkeinpä vereslihalle, jos meinaa saada kaiken värin pois. Yleensä meikäläinen luovuttaa aika nopeasti ja toivon, että puna kuluu pois edes seuraavan päivän aikana :D

Olen nyt testannut Noran kikkaa pari kertaa ja pakkoa sanoa, että olin heti aivan ällikällä lyöty. Kestävät Stila All Day Liquid Lipstick ja Jeffree Star vain sulivat pois ilman sen suurempaa draamaa! Tuo Jeffree Starin puna on muuten sävy Androgyny ja se on saatu Oletkaunis.fistä.

Vaseliinipuhdistus on hyvin yksinkertainen ja se toimii näin:

1. Levitä mattapunan päälle kerros vaseliinia ja hiero se hyvin kaikkialle.

2. Pyyhkäise vaseliini pois huuliltasi pumpulilapulla ja valmista tuli!

Kuvasin tämän "tutorialin" jo aiemmin Instagram-storyyni eli kannattaa laittaa meikäläinen seurantaan (@erikanaakka), jos tällaiset minitutorialit ja tuotestaukset kiinnostavat :)

Kommentit

Jauuuuuuu (Ei varmistettu)

Moikka! Maailman helpoin tapa poistaa nestemäinen huulipuna on kyllä Garnierin Oil Micellar (se missä puolet micellivettä ja puolet öljyä). Sitä vanulappuun ja avot! Kuinka helpostikaan lähtee irti ;)) Itseäni aina kauhistuttaa kun youtubettajat hankaavat swatchvideoissa liquid lippejä pois vain jollain vessapaperilla ja sitten surevat kun huulet ovat tulessa hinkkaamisesta....

Erika Naakka
NUDE

Joo kuulostaa kyllä hyvältä! Ratkaiseva tekijä taitaakin olla tuo öljy, oli se sitten mitä tahansa :) Misellivesi ei ainakaan tässä toimi, sitä on testattu!

Jauuuuuuu (Ei varmistettu)

Juu todellakin, pelkkä micellivesi ei yksin poista☺ Plussaa tuossa Garnierin öljymicellissä on iso koko ja edullinen hinta. Samalla aineella on hyvä poistaa myös vanutikun avulla tekoripset

CougarWoman
CougarWoman

Itse käytän oliiviöljy-pumpulilappuyhdistelmää. Mutta mikä tahansa "rasvainen aine" toiminee. ;)

Erika Naakka
NUDE

No ilmeisesti joo! Pitääkin testata :)

HaHanna (Ei varmistettu)

Heipsan! Ite satuin löytämään tän vinkin "vahingossa"; kun huulia kiristi pitkän päivän jälkeen mattahuulipunassa ja laitoin niille huulirasvaa ennen meikinpesua. Noh, pesulle mennessä pyyhkäisen vanulapulla huulilta rasvaisuuden pois, ja yllätyin, kun superkestävä mattapuna lähtikin samalla! Loistavaa! :)

Erika Naakka
NUDE

Noni! Haha :D Toimii siis ihan huulirasvan kanssa :)

Anni Jää (Ei varmistettu) http://annijaamuah.blogspot.fi

Mä oon töissä vetäny myös huuliöljyllä punat pois, kun oli kulunut rumaksi. Mut tää vaseliini oli kyllä ihan supertehokas!

netukka (Ei varmistettu)

Itse olen käyttänyt kookosöljyä, mutta ei lähtenyt ihan näin näppärästi. Öljy on tosiaan se avaintekijä, myös rasvainen ruoka saattaa poistaa punaa.

Kommentoi