Helpotusta irtoripsien kiinnittämiseen: tekoripsien asetin

NUDE

Vinkkasin teille vähän aikaa sitten ainakin itselleni erittäin hyödyllisen niksin irtoripsien kiinnittämiseen (postauslinkki) ja tänään on pakko jakaa toinenkin! Ruokakaupassa tulee harvemmin käytyä läpi kaupan kosmetiikkaosastoa, koska kärsimätön poikaystävä ei todellakaan anna mun rauhassa hipelöidä ja fiilistellä jokaikistä uutuutta :D Mutta pari viikkoa sitten sattui harvinainen tapaus, kun kävin Cittarissa yksin ja näin tilaisuuteni tulleen: nyt äkkiä purkkiosastolle!

Ja kärryihinhän tipahteli vaikka mitä. Kulmien kestovärin ja Biozellin kuivashampoon lisäksi ostin noin vitosella tämän Iberon tekoripsien asettimen, joka onkin nyt hieman yllättäen osoittautunut lähes korvaamattomaksi vempeleeksi. Ideahan asettimessa on simppeli, mikä onkin saanut minut ihmettelemään, miten tällaisia ei ole enempää täällä Suomen markkinoilla. Japanissahan tällaisia on hyllyt väärällään.

Homma toimii siis siten, että näihin pinsettien näköisiin päästä levennettyihin pihteihin napataan ripsinauha, johon lisätään sitten liima ja koko ripsinauha tökätään näppärästi ripsien tyveen. Tosin omalla kohdallani ripsinauhan päät eivät ensimmäisellä törkkäisyllä kiinnity ihoon, joten ne joutuu asettelemaan vielä sormin tai normipinseteillä. Asettimella ripsinauhan saa helposti asetettua juuri sinne, minne sen haluaa eli aivan ripsien tyveen ja keskelle. Eli tämä ei todellakaan ollut hutiostos ja aion toitottaa näiden mahtavuutta varmasti jatkossakin ;) Suosittelen siis iiiisolla ässällä!

Ja tässä video, jonka lisäsin Instagramiin (@erikanaakka). Toivottavasti siitä selviää, miten näitä pikku pihtejä kuuluu käyttää :)

Video, jonka NUDE (@erikanaakka) julkaisi 31. 03ta 2015 klo 7.02 PDT

 

 

Video, jonka Erika Naakka (@erikanaakka) julkaisi

31. 03ta 2015 klo 7.02 PDT

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA | INSTAGRAM

Kommentit

Laura (Ei varmistettu)

Odottelinkin jo että koska kerrot näistä lisää, sen verran tuskaista on itsellä ripsien laitto! Täytyypä siis käydä ostamassa nämä myös itselle! :)

Joanna (Ei varmistettu) http://www.heartsornothing.com

Tuntuko oikeesti helpommalta noilla? :) Laitan ite pinseteillä tällä hetkellä ja oon meinannu monesti tilata kun on tullut tämmöset eBayssa vastaan, mutta vielä en omista!

Erika Naakka
NUDE

Siis kyllä tuntui! Pinseteillä saa niin pienen alueen kerralla kiinni, kun taas tällä saa melkeinpä puolet nauhasta yhdellä kertaa, jolloin se jää jämäkästi paikoilleen heti :)

Joanna (Ei varmistettu) http://www.heartsornothing.com

Täytyypä siis hankkia nyt tai heti!!

mapsi (Ei varmistettu)

No jes!! Tuo vekotin näyttää tosi käyttökelpoiselta. Ja varmaan saa myös niitä kivoja ripsitupsuja laitettua?? Oletkok kokeillut?

Erika Naakka
NUDE

En oo kokeillut niihin. Tämä vekotin saattaa ehkä olla niihin vähän liian järeä :/

Marjaana (Ei varmistettu) http://finnishstylemafia.blogspot.fi/

Näyttääpäs ihanan helpolta.. Voisinkohan nyt antaa irtoripsille uuden mahdollisuuden?

Erika Naakka
NUDE

KYLLÄ! ;)

Reetta (Ei varmistettu) http://lifeisbeautiful.bellablogit.fi/

Katsoin tänään tän videon instasta varmaan kymmenen kertaa putkeen. En ole varmaan kymmeneen vuoteen testannut kokonaista ripsinauhaa, koska niiden laitosta on jäänyt niin kauheat traumat. Videolla homma kuitenkin näytti NIIN simppeliltä, että taidan käväistä tällaiset kotiuttamassa. :))

Erika Naakka
NUDE

No niinpä! :)

Mine (Ei varmistettu)

Nuo todella ovat loistava apuväline! Itselleni tuollaiset päätyivät kerran hetken mielijohteesta ebaysta, maksoivat huisan 50senttiä (postikuluineen!)! :D

Erika Naakka
NUDE

Voisin itsekin käydä sieltä tsekkaamassa erilaisia versioita :)

Mirette (Ei varmistettu) http://haikumotorik.blogspot.com

Mä olen itse ihan surkimus laittaa tekoripsiä. Nykyään aina puolitan ripset ja isken silmäkulmiin, koska kokonaan aina jompi kumpi pää sojottaa ilmassa :( Noi vois olla mun pelastus.. tosin pienesti epäilen että silti onnistuisin vaan saamaan ne sojottamaan miten sattuu täyspitkinä :D

Erika Naakka
NUDE

No mutta ehdottomasti tää on sitten kokeilemisen arvoinen juttu :)

Alina (Ei varmistettu)

Huom! MACin valikoimassa myös vastaavat!

emzi (Ei varmistettu) http://emmelemzi.com

Ostin nämä tänään koska kuulin että helpottavat ja haluan todella oppia tekoripsien käyttämisen joten :D katsotaan miten minulla menee. :D

Erika Naakka
NUDE

Jee toivottavasti toimii! :)

Kommentoi