Helppo solmukampaus arkeen ja juhlaan

NUDE

Hei jee, eka kampaustutorial blondilla tukalla! Huomasinpa taas kuinka paljon helpompaa kuvia on muokata, kun kampauksen yksityiskohdat näkyvät vaaleassa tukassa huomattavasti paremmin. 

Mutta oliko sulla siis hakusessa helppo arkikampaus? No tässä sellainen tulee! Ja saat toki luvan kokeilla tätä heti viikonloppuna ;)

1. Jotta hiussuortuvat eivät koko aika luiskahtelisi sormien läpi ja kampauksen tekeminen olisi helpompaa, suihkuta reippaasti jotain rakennetta antavaa, esimeriksi suolasuihketta tai hiuspuuteria, koko tukkaan. Erottele sitten ensimmäinen osio päälaelta noin ohimoiden kohdalta ja jaa se kahtia.

2. Tee sitten ihan tavallinen solmu. Kiinnitä suortuvat hiusklipsillä toisiinsa hommaa helpottaaksesi

3. Ota sitten uusi hiusosio noin viisi senttiä edellistä alempaa. Jaa osio kahteen osaan ja yhdistä ne solmusta tuleviin suortuviin

4. Irroita klipsi ja tee jälleen uusi solmu näillä suortuvilla.

5.-6. Jatka hommaa samalla tavalla eli ota mukaan uutta hiusta, yhdistä osiot edellisiin ja tee solmu.

7. Jatka niskaan asti ja tee siitä edespäin latvaan vielä muutama solmu. Kiinnitä koko homma ponnarilla.

8. Voit halutessasi kääntää latvaosuuden ylös niskaan tai jättää sen alas. Nypi vielä solmulettiä isommaksi sivuilta ja lisää löysiin kohtiin pinnejä tukemaan kampausta. Viimeistele hiuslakalla.

Valmis! Kuka koklaa? Muista tägätä #nudeblogi ;)

Ihanaa viikonloppua! <3

FOLLOW: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + YOUTUBE + INSTAGRAM

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Kiitti ohjeista! Näyttää tosi kivalta! Oon niin huono kaikissa leteissä ja kampauksissa, mutta tää multa saattais onnistua! Testiin menee :)

Erika Naakka
NUDE

No tää on just niille, joilta ei letit noin vaan onnistu! :)

SissiS (Ei varmistettu)

Wauuu! Pakko kokeilla, vaikka oma hiuslaatu on sen verran liukas, että saapa nähdä onnistuuko. Onneksi kuivashampoo ja suolasuihke vähän auttavat asiaa.

Erika Naakka
NUDE

Hei siis mulla vasta onki! Eli reippaasti käytin just kuivashampoota ja rakennesuihketta :)

PäiviH (Ei varmistettu)

Hei wau, tää kampaus pääsee kyllä heti kokeiluun! Mistä on muuten toi ihanan värinen toppi ja tuo valkoinen paita noissa kuvissa? :)

Erika Naakka
NUDE

Toppi on oikeasti mekko ja se on Gina Tricotista. T-paita on joku ihan random valkoinen teeppari, ehkä H&M:stä? :D

SissiS (Ei varmistettu)

Jee, se onnistui! En tosin harjannut hiuksia ennen, eli rakenne taisi olla kohdillaan. :) Jihuu, vihdoin joku oikeasti helppo ja näyttävä kampaus, kiitos tutorialista!

Erika Naakka
NUDE

Jee mahtavaa!!! :)

saarahi (Ei varmistettu)

Moi, sanot tässä postauksessa http://www.lily.fi/blogit/nude/videovinkki-5-syyta-meikkivoiteen-valumis..., että meikatessa tuotteiden pitäis olla yhteensopivia silikoni+silikoni, vesi+vesi, öljy+öljy. Miten, kun esim. Lumenella kaikki päivävoiteet on kuitenkin öljypohjaisia mutta primerit ja meikkivoiteet silikonipohjasia? Tällöinhän niiden ihonhoitotuotteita ei tulisi käyttää niiden meikkituotteiden kanssa. Ja toisaalta, monet voiteet on nykyään öljypohjaisia, silti harva primer tai meikkivoide on öljypohjainen... Ja esim Farahdhukai (varmaan tunnet kyseisen beutygurun) käyttää kasvoöljyä aina meikkivoiteen alla ja se toimii, Goss taas kehottaa myös lisäämään öljyä meikkivoiteeseen https://www.youtube.com/watch?v=BiiHWmdICvM tai käyttämään ennen meikkivoidetta (silikonipohj. meikkivoiteen kanssa). https://www.youtube.com/watch?v=FdFAYhFzK8k. Sinä taas nyt väität, että vain öljy+öljy tai silikoni+silikoni toimii :) eikö se ole vähän väärin?

Erika Naakka
NUDE

Gossiltahan tämän koko jutun alunperin opin: &t=306s :) Hän sanoo videolla että huonoiten sekoittuvat vesi ja silikoni, mutta öljy ja silikoni vielä menevät yhdessä. Ja varsinkin, kun öljyn antaa ensin imeytyä hyvin ihoon, ei silikonisen primerin kanssa pitäisi olla ongelmia. Tietystikään tuotetta ei saa ylimäärin jäädä iholle ennen primerin levittämistä :)

Ja nämä ohjeethan ovat niille, joilla tämän asian kanssa on ongelmia. Itselläni esimerkiksi on niin kuiva iho, että öljy imeytyy hetkessä, joten primerin ja öljypohjaisen voiteen käyttämistä yhdessä ei tarvitse varoa. Ehkä öljyjä käyttävillä kauneusguruilla on myös itsellään hyvin kuiva iho :)

Kommentoi