Hermonen menee

NUDE

Moroporot!

Tää viikko menee lukiessa koe-eläinkurssin tenttiin. Saas nähdä miten ehdin tänne kirjoitella. Ei vois nyt kyllä lukeminen vähempää kiinnostaaaaaaa.. 
Opiskelen muuten juuri asioita koirista koe-eläiminä. Esimerkiksi Iltalehden nettisivuillahan nousi vähän aikaa sitten kohu, kun joku elänsuojelujärjestön tyyppi sai kuulla, että koiria käytetään Suomessa eläinkokeissa. Milläköhän se sitten luuli, että koirien lääkkeet testataan? Ihmisillä vai?! Huoh..

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Olikohan tämä asia sitten ilmaistu tälle kyseiselle tyypille epäselvästi? Eli hänelle ei ollut tullut selväksi, että niitä koiria käytetään nimenomaan heille itselleen tarkoitettujen lääkkeiden testaamiseen...

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Luulis silti et Animalian tyypit tietää tasan tarkkaan mihin koiria Suomessa käytetään. Eläinkokeethan on kuitenkin eettisesti vaikea asia.

Tää tyyppi myös väitti, että Suomessa tehdyistä eläinkokeista ei saa kunnolla tietoa. Hän ei sit ilmeisesti osaa etsiä oikeista paikoista..

Anonymous (Ei varmistettu)

On kyllä täysin totta, että eläinkokeet ovat eettisesti vaikea asia. Mutta onhan se ymmärrettävää, että eläimille tarkoitettuja lääkkeitä ei voi ihmisillä testata. Ilmeisesti tämä tyyppi oli sitten tehnyt jotain hätiköityjä johtopäätöksiä asioista.

Itse vain sain tuosta sinun kirjoituksesta käsityksen, että tämä tyyppi oli lukenut jonkun uutisen koskien Suomessa tehtyjä eläinkokeita ja että siinä olisi ollut tietoa hieman puutteellisesti, josta sitten oltiin vedetty hätäisiä johtopäätöksiä.

Noora (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/05209739357640090935

Tää ei liity nyt aiheeseen mitenkään, mutta voisitko tehdä jotain tutoriaalia tosta sun UV:n meikistä? :-) Oli meinaan niin nätti, että ois siistiä osata itsekin tehä semmonen!

Irene (Ei varmistettu) http://mademoisellepigalle.indiedays.com

Komppaan Nooraa, uv-meikki IL-TV:seen :)

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

No ilmeisesti se pitäis sit jossain vaiheessa tehdä :) Ainakin nyt kuva-tutorial jos ei muuta.

Kommentoi