Highlands smokey

NUDE

Syksyn tullen tumma silmämeikki on alkanut yhä enemmän tuntua oikealta juhlalookilta. Tämän meikin tutorialvideoon törmäsin meikkaaja Linda Hallbergin blogissa ja koska olin juuri saanut IsaDoralta heidän uuden Highlands-luomiväripaletin, päätin laittaa sen testiin smokey eye -meikin muodossa. Videossa Linda puhuu luonnollisesti ruotsia, mutta onneksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat riikinruotsalaista sanaa ;)

Rajauksista en tehnyt yhtä paksuja, kuin Linda videollaan, koska halusin säilyttää meikin mahdollisimman utuisena. Tumman silmämeikin tekeminen tummanlilalla luomivärillä epäilytti aluksi, mutta violetti sävy ei onneksi paista liikaa meikistä läpi. Sävy on mielestäni lähempänä tummanharmaata.

Meikissä käyttämäni IsaDoran uutuuspaletti 62 Highlands on kokoelma mattaisia ja glitterisiä syksyn sävyjä. Tämä smokey eye -meikki on tehty kahdella oikeanpuoleisella sävyllä eli tummalla munakoisolla ja ruskealla glittersävyllä. Jälleen kerran mahti paletti IsaDoralta ja parilla kympillä se on ehdottomasti hintansa väärti! Kuva avautuu suurempana, kun klikkaat sitä.

Tässä vielä välineet ja muut meikit, joita käytin: pohjalla juuri korkkaamaani NYXin High Definition Eye Shadow Base -pohjustusainetta (joka vaikuttaa muuten tosi hyvältä, mutta vaatinee vielä pari kokeilukertaa ennen lopullista tuomiota). Rajauksissa käytin Maybellinen Lasting Drama -geelimäistä rajausväriä ja blogin kautta saatua Lumenen Sensitive Touch Automatic eyelineria. Ripsarina toimi Lumenelta myös saatu Cloudberry Volume Serum Mascara ja siveltiminä ihanat uutukaiset Real Techniques -siveltimet. Tuo sivellinsetti on ostettu Pretty.fi:stä ja suosittelen sitä kaikille siveltimiä tarvitseville.

Kommentit

anni (Ei varmistettu)

kivan näköinen. itsekin olen yrittnyt erilaisia smokey eyeta vähän useammin käyttää, aluksi se vain tuntuu niin pelottavalta ajatukselta kun on niin tummasta meikistä kyse mutta pikkuhiljaa siihen alkaa tottua ja kun on vähän tullut harjoiteltuakin niin lopputulos ei ole täysin verrattavissa pandaan :D osaatko muuten sanoa milloin tuon paletin pitäisi tulla myyntiin? eilen en ainakaan sitä nimittäin vielä Sokokselta tai Kicksistä löytänyt :(

Erika Naakka
NUDE

kyllä niiden pitäisi jo olla myynnissä. eivät sitten ilmeisesti juuri sinne sun sokokseen ja kicksiin oo ehtinyt :/

merikukka (Ei varmistettu)

Tosi kiva meikki. Kulta saa silmät säihkymään. Munakoison väri on tosi nätti.

Irene-sisko (Ei varmistettu) http://blogit.iltalehti.fi/mademoisellepigalle/

aiiii vähäx tyhmä! joudut tekee ton mulle next ku nähään. ihmettelin et missä sulla on tollanen pilkkutausta mut se on se tuoli hihi

Erika Naakka
NUDE

hah :D joo alkaa kyl taustat käydä täällä vähiin ku pitää jollain pallilla näitä kuvata.

JohannaL (Ei varmistettu)

näyttää kyllä todella hyvältä! pakko käydä ostamassa tuo paletti ja vähän treenailla tuon lindan videon avulla :)

Jenni (Ei varmistettu)

Hieno meikki ja kampaus :)

Erika Naakka
NUDE

kiitos kiitos :) siitä vaan videon kanssa opettelemaan! :)

Hallahalla (Ei varmistettu)

WaWaWoom mikä kaunotar!! Tuo luomiväripaletti on MUST!!

Kommentoi