Hillittyä sinistä silmämeikissä

NUDE

Sain viime viikolla Lumenelta ilokseni tuotepaketin, jossa oli mukana Raspberry-sarjan Miracle Eyeliner -silmänrajaustussit. Toinen kaiken kanssa toimiva musta ja toinen tumma ja hillitty sininen (sävy 02 Deep Blue), jota nyt ajattelin teille vähän esitellä :)

Näiden tussien kärjet ovat hyvin terävät. Jopa niin terävät, että jos tällä tökkäisee silmäluomeen, tunne on lievästi sanottuna ikävä. Mutta toisaalta terävä ja kova kärki ei pehmene niin helposti ja tussilla saa todella siistiä jälkeä. Ja väri, johon olen nyt täysin rakastunut, pysyi paikallaan moitteettomasti ihan koko päivän. Eli teille, jotka etsitte napakkaa tussia, Miracle Eyeliner sopii vallan mainosti :)

Muutamat kuvat vielä näillä pikkuripsilläni, jotka nyt saivat viime perjantaina tehdä tilaa ihanille Reetan tekemille ripsipidennyksille (postauksessa alennus) :)

Joko sinisestä rajauksesta hehkuttaminen alkaa iskeä teihin? :) Edellinen postaus täällä.

Kommentit

Ine (Ei varmistettu)

Kylläpä on kiva tuo tummansininen rajaus, täytyy itsellekkin harkita. Sininenhän on meikätytön ihan vakiokalustoa, nimimerkillä tänään sähkönsiniset rajaukset! :D

KT (Ei varmistettu) http://kauneuskoetuksella1.blogspot.fi

Jes! Sain tuon mustan Wikkeltä kun ostin Lumenen meikkivoiteen. Olen etsinyt pitkään nestemäistä rajauskynää ja tämä on eka, jota on helppo käyttää. Sopivan ohut pää ja väri levittyy helposti + irtoaa hyvin jos (kun) sotkee. Eli komppaan :)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Upean petrolinensininen tuo Deep blue.

make up by riina (Ei varmistettu) http://makeupriina.blogspot.fi/

kyllä sininen on pop! täytyy itsekin kokeilla sinisillä rajauksilla. sitä aina vaan tottumuksesta menee mustaan, vaikka rajausta joka päivä käytän. ja kyllä joskus vaan yksinkertainen on kaunista! :)

xx Make up by Riina

Kommentoi