Himotuksia...

NUDE

Mulle on iskenyt aikamoinen pakkomielle Sigman siveltimiin. Alati ulkomaisissa kauneusblogeissa vilahtavat ammatitason siveltimet ovat laadukkaita, suht edullisia ja ne ovat saavuttaneet lähes kulttimaineen ainakin kauneusbloggaajien keskuudessa. Sigma onkin ottanut tukevan paikan MACin huippusivellinten rinnalla, vaikka joitain huonojakin arvosteluja olen näistä lukenut. Silti haluaisin päästä itse testaamaan, joten taidan laittaa tällaisen kokoelman itselleni joululahjalistaan ;) Siveltimiä saa isommissa seteissä ja myös yksittäin esimerkiksi Sigman omasta nettikaupasta.

Löytyykö teidä meikkipusseistanne yhtään näitä siveltimiä? Suosituksia? :)

Kommentit

Laura (Ei varmistettu) http://larazonee.blogspot.fi

Mä oon kans himoinnut jo kauan aikaa Sigman siveltimiä! :) Sigman siveltimiä voi tilata myös kosmetik4less-verkkokaupasta. Tuotteet tulee Saksasta, eli tullista ei ainakaan tarvitse murehtia :)

Erika Naakka
NUDE

joo kiitos vinkistä! :) pitää tsekata postikulut.

nipa (Ei varmistettu)

Ei ole suosituksia, mutta noita taitaa saada myös Kosmetik4Less-verkkokaupasta :)

Tini (Ei varmistettu)

Synteettiset Sigmax-sudit ovat kaikki ihan loistavia, niitä en vaihtaisi mihinkään! Valitettavasti aitokarvaiset "perussudit" ovat kaikki olleet melkoisia pettymyksiä, melkein kaikista karvat irtoilevat ja tuntuvat vain halvoilta kopioilta Macin esikuviinsa verrattuna.

hanna (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Itseltäni löytyy heidän F80 Flat Kabuki joka on meikkipohjan tekoon aivan mahtava! Se ei juurikaan ime itseensä meikkivoidetta ja on helppo pestä. Se on lisäksi erittäin tukeva käteen eikä mulla ainakaan tullu liian isolta. Tykkään todella! :)

hanna
www.hannamariav.com

Leia (Ei varmistettu)

Mulla löytyy Sigma-siveltimiä vähän isompikin satsi, mutta lemppareita ja vakiokäytössä olevia vain ihan muutama.

F80 on munkin suosikkeja, mutta tykkäilen kuitenkin nykyään enemmän Real Techniquesin Expert Face Brushista ja Buffing Brushista meikkivoidejutuissa. Poskipunalle käytän kuitenkin paljon Sigman F40-sivellintä ja silmämeikissä E30:ä.

Ehdottomat lempparit on kuitenkin E25-siveltimet, joita mulla löytyy 2 kpl lyhyemmällä varrella. Ne on MACin 217 kopioita, mutta ihan oikeasti paljon parempia kuin MACin sivellin (ainakin se kpl joka multa löytyy). En käytä mun 217:aa ollenkaan niin paljon kuin noita Sigman vastaavia. Jotan niitä voin ehdottomasti suositella, muita en niinkään. Sigmojan sijaan suosittelisin sen sijaan tutustumaan Zoeva:n myöskin edullisiin siveltimiin, Real Techniquesia unohtamatta.

Erika Naakka
NUDE

kiitos vinkeistä!! :)

Anni (Ei varmistettu)

Itellä kans Sigman siveltimiä E25, E30, E35, E45, E55, E65 ja tykänny tosi paljon, mun käytössä ainakaan ei ole hirveesti karvaa lähteny ja kestäny pesussa :) Paras omassa käytössä on ollu kuitenkin Tapered Highlighter F35 (täydellinen korostukseen) ja uutena tuttavuutena Tapered Kabuki F86 jota käytän silmienalusten peittämiseen ja puuterointiin.

Kauneusboxi.fi on muuten Sigman suomalainen jälleenmyyjä, ite olen ostanut kuitenkin Sigman omilta sivuilta (Cyber Mondayna yleensä on halvemmat postikulut, winkwink!) ja kosmetik4lessiltä.

Suosittelen kyllä myös lämpimästi Zoevan siveltimiä, ne on edullisia ja super hyvänlaatusia! Peseytyy kuin unelma, on ihanan pehmeitä ja kestää käytössä

Erika Naakka
NUDE

hei kiitos superisti näin mahtavista vinkeistä! :) mutta eih älä sekota mun sivellinpäätä enää millään Zoevilla! :DD

Inksu (Ei varmistettu)

Itsekin haaveillut kovasti Sigman siveltimistä. Mutta rahatilanne ei anna periksi ostaa täydellistä settiä jota etsin. Löysinkin sitten youtuben kautta noi Zoevan siveltimet ja päätin tilata setin sieltä. Siveltimet ovat hintaansa nähden uskomattoman hyvät! Mielestäni voi helposti verrata MAC:in siveltimiin, suosittelen kyllä ehdottomasti harkitsemaan : )

Kommentoi